Πώς Να Πετύχεις Τα Κυματιστά Μαλλιά Παραλίας

πώς να αποκτήσεις κυματιστά μαλλιά παραλίαςΔιάβασε πως να πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά παραλίας με μια απλή homemade συνταγή αλλά και προτάσεις αγοράς με προιόντα ομορφιάς, σε περίπτωση που απλά δεν έχεις χρόνο για DIY.

Tα κυματιστά μαλλιά παραλίας, ήρθαν για να μείνουν. Αρέσει σε εμάς, αρέσει στους άντρες, μας κάνει να φαινόμαστε περισσότερο ανεπιτήδευτες και το καλύτερο; Δεν απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά ούτε και “βαριά” προϊόντα περιποίησης. Μας κάνει να νιώθουμε σαν να κάνουμε ήδη καλοκαιρινές διακοπές σε εξωτικές παραλίες και προσθέτουν στο look μας έξτρα δόσεις ανεμελιάς και θηλυκότητας.

Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα λοιπόν, θα χρειαστεί να δώσεις αυτή την υφή στα μαλλιά σου, που αποκτούν μόλις τα βρέξεις με θαλασσινό νερό.

Υλικά που θα χρειαστείς:

  • 2 κούπες ζεστό νερό
  • 3 κτ.σπ. θαλασσινό αλάτι
  • 1 κτ.σπ. λάδι καρύδας ή άλλο αιθέριο έλαιο της επιλογής σου (εμείς θα συστήναμε και αμυγδαλέλαιο)
  •  1 κτ.σπ. gel από αλόη ή 1 κτ.σπ. conditioner που δε θέλει ξέβγαλμα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανέμειξε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπουκάλι σπρέυ, ανακίνησε το μέχρι να διαλυθούν, ψέκασε σε νωπά μαλλιά και άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά. Εάν σας αρέσουν αρκετά κυματιστά, δοκιμάστε να τα πιάσετε σε ένα χαμηλό κότσο για μερικές ώρες. Το αποτέλεσμα έτσι θα διαρκέσει περισσότερο.

Εάν πάλι θέλετε να αποκτήσετε τα σέξι κυματιστά μαλλιά παραλίας με προϊόντα του εμπορίου που εγγυώνται το ίδιο beach wavy αποτέλεσμα, εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας :

L'oreal spray με αλάτι για κυματιστά μαλλιά

L’oreal wild stylers beach waves spray (9,90 €)

ΑΓΟΡΑ


Bumble & Bumble Salt-infused spray 23.17€

ΑΓΟΡΑ


Sachajuan spray για κυματιστά μαλλιά παραλίας

 SACHAJUAN styling spray, €21

ΑΓΟΡΑ


Surf by Bumble & bumble Infusion Spray

 Bumble and Bumble surf spray, 23.17€

ΑΓΟΡΑ


Luxurious Hair sea mist spray

Luxurious Hair sea mist spray 7.25 €

ΑΓΟΡΑ

No Comments Yet

Comments are closed