Πώς Να Φορέσεις Τις Bodice Τσάντες

Ο μήνας μόδας μόλις τελείωσε και κάποια styling trends ήδη άρχισαν να υιοθετούνται από τις streetstyle stars! Μάθε ποιό είναι το τελευταίο styling τρικ που εντοπίσαμε μέσα και έξω από τα runway shows της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-17.

bodice τσάντες
Proenza Schouler, Valentino

Αυτό είναι το trend που μεταφέρθηκε με ταχύτητα φωτός από τις πασαρέλες στους δρόμους, μετά το show του brand Proenza Schouler, όπου είδαμε crossbody τσάντες με chunky αλυσίδες να κονταίνουν σε μήκος και να έρχονται πιο κοντά στο σώμα. Τις bodice τσάντες τις είδαμε επίσης στο show του Valentino και του Moncler, όπου διακρίνονταν από φαρδιά λουριά, αλλά και στο  show του οίκου Prada, όπου έρχονταν περισσότερο μπροστά στο σώμα παρά στα πλαϊνά. Επιπλέον bodice τσάντες παρουσίασαν και οι : Shiatzy Chen, Olympia Le Tan και Céline.

Πώς θα ενσωματώσεις εσύ αυτό το trend; Είναι πολύ απλό, μάλλον έχεις ήδη στη ντουλάπα σου άπειρες τσάντες με ρυθμιζόμενα λουριά ή με αλυσίδες. Απλά φρόντισε να μην είναι πολύ ογκώδεις για να μην μοιάζεις σας να έπαθες αγκύλωση. Προτίμησε επίσης να τις εφαρμόσεις κάτω από το παλτό ή τα μπουφάν σου για να μην προσθέτεις επιπλέον όγκο, άσε το πανωφόρι ξεκούμπωτο και φέρε την μπροστά στο σώμα σου. Το καλοκαίρι, απλά γύρισε την στο πλάι.

No Comments Yet

Comments are closed