Ιδέες Με Στυλ Για Μεταποίηση Παλιού Τζιν

 

Honestly WTF
Δες το πιο cool embroidery DIY από το blog Honestly WTF

3 τρόποι να αναβαθμίσετε το παλιό σας τζιν για να το αγαπήσετε από την αρχή

 Skinny, boyfriend ή straight leg, όλες έχουμε ένα αγαπημένο τζιν που κολακεύει την σιλουέτα μας, αλλά λίγο πολύ μπορεί με τα χρόνια να το έχουμε βαρεθεί. Μάλλον ήρθε η ώρα να το αποσύρετε από τα άδυτα της ντουλάπας σας , παίρνοντας μερικές ιδέες για το πώς να το αγαπήσετε από την αρχή και να το αισθανθείτε σαν καινούριο!

  • Συνδυάστε το με άλλα τζιν κομμάτια. ΜΗΝ φορέσετε ποτέ τζιν στον ίδιο χρωματικό τόνο, είναι τόσο απαγορευτικό όσο και το να φορέσετε μαύρο κολάν κάτω από το σχισμένο τζιν σας. Προτιμήστε να κάνετε έντονες χρωματικές αντιθέσεις, συνδυάζοντας ένα σκούρο τζιν παντελόνι με ένα αρκετά ξεβαμμένο τζιν πουκάμισο, ή ένα άσπρο τζιν παντελόνι με ένα μπλε τζιν μπουφάν.
  • Dress it up. Και με αυτήν την έκφραση, εννοούμε να το παρουσιάσετε με έναν εντελώς καινούριο και αναβαθμισμένο τρόπο. Συνδυάστε με ένα τοπ από παγιέτες, ή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες
  • Μεταποιήστε το. Βαφές, παγιέτες, ξέφτια στα ρεβέρ, patches και άλλα, διατίθενται σε μια απίστευτη ποικιλία σε διάφορα καταστήματα για να διακοσμήσετε το τζιν σας. Στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε διάφορα tutorials για το πώς θα κάνετε το αγαπημένο σας τζιν να φαίνεται ακόμη πιο φορεμένο και παλιό από ότι είναι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ψαλίδι και ένα γυαλόχαρτο. Μπορείτε ακόμη να το διακοσμήσετε με τεράστιες καρφίτσες που φέτος είναι ένα από τα πιο hot microtrends!

No Comments Yet

Comments are closed