On the Cover: Dog’s Dinner

DOG'S DINNEROn the Cover: Dog’s Dinner | Το πιο cozy brand που ταράζει τα νερά της Ελληνικής μόδας

Cool και εντυπωσιακά, οικολογικά αλλά και οικονομικά, τα πανωφόρια του Dog’s Dinner, σίγουρα θα τα λατρέψετε. Εμείς ήδη λατρεύουμε το brand, όχι μόνο για τα σχέδια του, αλλά και επειδή συμπνέουμε με όλη την ιδεολογία που κρύβεται πίσω από το όνομα του.

Διαβάστε τη συνέντευξη και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας, που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας για να κερδίσετε ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της χειμερινής συλλογής, το λευκό fluffy γιλέκο. Και σας εγγυώμαστε πως θα γυρίσουν αρκετά κεφάλια στο δρόμο.

Ποιος βρίσκεται πίσω από το brand “Dog’s Dinner” και πώς ήρθε η ιδέα για το όνομα;

Το DOG’S DINNER είναι αμερικάνικη slang και προέρχεται από  τη φράση DRESSED UP LIKE A DOG’S DINNER, που σημαίνει ντύσου τρελά, ξεχωριστά, όπως σου αρέσει και απλά απόλαυσε την κάθε ημέρα και στιγμή!

Τι πυροδότησε το ενδιαφέρον στο fashion design και τι σημαίνει η μόδα για εσάς;

Μόδα είναι ένας τρόπος για να εκφράσεις πτυχές του εαυτού σου και της προσωπικότητας σου. Είναι πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό αντί να αγοράζεις τα ρούχα που θέλεις να φοράς σε διάφορες περιστάσεις της καθημερινότητας σου τελικά να τα δημιουργείς μόνη σου. Αυτός ήταν κ ο λόγος που πυροδότησε  το ενδιαφέρον μας για να δημιουργήσουμε δική μας εταιρία ρούχων.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας κομμάτι από την πρώτη σας συλλογή και ποιες οι πηγές έμπνευσης σας;

Δύο είναι τα αγαπημένα μας items που ξεχώρισαν από την πρώτη μας συλλογή  τα οποία και κρατάμε με παραλλαγές σε κάθε σεζόν. 1) Μια φαρδιά ψηλόμεση παντελόνα που ανάλογα το ύφασμα και το ύφος που τις προσδίδουμε κάθε φορά μπορεί να συνδυαστεί και να φορεθεί με πολλούς τρόπους από το πρωί μέχρι το βράδυ. 2) το κιμονό – σε μακρύ, κοντό με κρόσσια η χωρίς με prints η μονόχρωμα που διατηρεί τη boho καλοκαιρινή μας διάθεση όλο το χρόνο!

“…ντύσου τρελά, ξεχωριστά, όπως σου αρέσει και απλά απόλαυσε την κάθε ημέρα και στιγμή!”

Dog's Dinner clothingΑγαπημένα χρώματα για τη σεζόν που διανύουμε;

Τo μπλε σε όλες τις αποχρώσεις του το μαύρο και το γκρι! Και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Ποια celeb θα θέλατε να δείτε να φοράει Dog’s Dinner και γιατί;

Όνειρο μας είναι να φορούν και να απολαμβάνουν τις δημιουργίες μας κορίτσια κάθε ηλικίας που θέλουν να αισθάνονται άνετα, να έχουν στυλ και να περνούν καλά. Δεν έχουμε στο μυαλό μας ένα συγκεκριμένο style icon, προτιμάμε να βλέπουμε κοπέλες γύρω μας καθημερινά να νιώθουν όμορφα φορώντας DOG’S DINNER.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε αντιμετωπίσει έως τώρα, στην ενασχόληση σας με τη μόδα;

Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος…! Και το πιο δύσκολο είναι ότι πολλές φορές πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να βρεις νέες ιδέες, να προβλέψεις ή να δημιουργήσεις νέες τάσεις, πράγμα που έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα κρύβει μεγάλο ρίσκο και παγίδες.

Ποια πιστεύετε πως είναι τα σωστά συστατικά για να πετύχει σήμερα ένα νεοσύστατο brand;

Η κατάσταση στην Ελλάδα σίγουρα δεν είναι με το μέρος μας, όμως αν αγαπάς κάτι πολύ και προσπαθείς γι αυτό και επιπλέον το κάνεις με ειλικρίνεια και όσο πιο καλά μπορείς τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα ανταμοιφθείς για αυτό.  Επιπλέον, η ομάδα που δημιουργεί ένα brand πρέπει σίγουρα να έχει ένα καλό πλάνο και τη βασική ιδέα αλλά δεν πρέπει ποτέ να σταματά να ψάχνει, να ερευνά, να εξελίσσεται.

Όνειρο μας είναι να φορούν και να απολαμβάνουν τις δημιουργίες μας κορίτσια κάθε ηλικίας που θέλουν να αισθάνονται άνετα, να έχουν στυλ και να περνούν καλά.”

Dog's DinnerΠεριγράψτε μας μια τυπική σας μέρα.

Κάθε πρωί τσεκάρουμε τα emails και τα social media και επικοινωνούμε με τους πελάτες μας για τις παραδόσεις των παραγγελιών τους. Τυπική ημέρα δεν υπάρχει ακριβώς διότι αυτή η δουλειά ουσιαστικά κρύβει 2-3 διαφορετικές δουλειές  μέσα της. Την περίοδο ας πούμε της παραγωγής της συλλογής είμαστε κάθε ημέρα στη βιοτεχνία για να τσεκάρουμε ότι όλα πάνε σωστά, την περίοδο πριν την παραγωγή κάνουμε δειγματισμούς σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα ψάχνουμε και νέους πελάτες.

Τι είναι αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο στη δουλειά σας;

Αυτό που μας αρέσει και απολαμβάνουμε πιο πολύ σε αυτή τη δουλειά όσο δύσκολη και αν είναι και όσο άγχος και αν έχει είναι ότι κάθε σεζόν όλα αλλάζουν και είναι καινούρια και κάνουμε νέα αρχή και δημιουργούμε κάτι από την αρχή. Επιπλέον, η διαδικασία που ακολουθούμε κάνοντας έρευνα για τα σχέδια της νέας σεζόν, είναι πάντα ένα άγνωστο ταξίδι μέσα στο οποίο ανακαλύπτουμε νέα πράγματα.

Τα σχέδια σας για το μέλλον;

Η παρέα της Dog’s Dinner φιλοδοξεί και ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο το μότο της… “DRESSED UP LIKE A DOG’S DINNER, DRESSED UP IN A POMPOUSLY SMART MANNER!”

Που βρίσκουμε τις δημιουργίες σας;

Σε fashion boutiques σε όλη την Ελλάδα και σε ηλεκτρονικά καταστήματα που υποστηρίζουν Έλληνες σχεδιαστές και στα social media της εταιρίας.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ DOG’S DINNER ΣΤΟ INSTAGRAM ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

a Rafflecopter giveaway

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1. To The Cover διοργανώνει διαγωνισμό στην σελίδα του σύμφωνα με τους κάτωθι όρους:

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, έχουν όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

3. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα για ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών στην ιστοσελίδα του, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Όλοι οι συμμετέχοντες δίνουν την ρητή συναίνεση τους για την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους.

4. Το δώρο δεν είναι μεταβιβάσιμο, ούτε ανταλλάξιμο έναντι χρηματικού αντιτίμου, καθώς επίσης δεν επίκειται σε αλλαγή του με άλλα προϊόντα.

7. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης ή αλλαγής των όρων του διαγωνισμού

8. Οι συμμετοχές προσμετρώνται αυτόματα, ακολουθώντας τα βήματα στο Rafflecopter widget που θα βρείτε παραπάνω. Όσα περισσότερα βήματα ακολουθήσετε, τόσες περισσότερες οι συμμετοχές που θα συγκεντρώσετε, ενώ υποχρεωτικά είναι τα Like στις δύο facebook σελίδες (The Cover και Dog’s Dinner) αλλά και να κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας, χρησιμοποιώντας την φόρμα εγγραφής.

9. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων και την ρητή συμμόρφωση με τους κανόνες διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 21/01, ώρα 12:00 και ο νικητής θα αναδειχτεί μέσα από αυτόματη ηλεκτρονική κλήρωση.

No Comments Yet

Comments are closed

Hey You!

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να μαθαίνεις όλες τις νέες τάσεις και να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές των e-shops!
Υποσχόμαστε, no spam. 

Σε ευχαριστούμε!