Μεταποίηση Παπουτσιών Στο Πιο Cool Σχέδιο

Styling tip: μεταποίηση παπουτσιών στο πιο cool σχέδιο με 1 ευρώ

Πόσο μας αρέσει όταν επιβεβαιωνόμαστε στις προβλέψεις μας. Σχεδόν τρεις μήνες πριν, στοιχηματίζαμε πως τα λεπτά κορδόνια στα lace up παπούτσια φέτος θα αντικατασταθούν από κορδέλες και στον πρόσφατο μήνα μόδας, ήρθε η απόδειξη. Οι Miu Miu μπαλαρίνες και οι δετές με κορδέλες γόβες, ήταν παντού αλλά και retailers όπως τα Asos, ξεκίνησαν να φέρνουν lace up σχέδια με κορδέλες. Ευτυχώς για εμάς -που δεν μπορούμε να αγοράσουμε Miu Miu-, αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα σχέδια μοναδικά, είναι κάτι που μπορούμε να ενσωματώσουμε και εμείς στα παπούτσια μας και να τα μεταποιήσουμε στο πιο cool παπούτσι για το καλοκαίρι, με λιγότερο από 2 ευρώ.

Miu Miu ballet flatΤι θα χρειαστείς:

1. Κόλλα

2. Κορδέλα της επιλογής σου

3. Παπούτσια που θέλεις να ανανεώσεις, όπως ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή ένα ζευγάρι γόβες.

Εμείς θα επιλέξουμε αυτές που θυμίζουν και Celine, και θα τις μεταμορφώσουμε με μαύρη κορδέλα.

Επίσης σας προτείνουμε και ένα σχέδιο σε gingham, που θα έδειχνε άψογο με γκρι και κίτρινη κορδέλα.

Οδηγίες

Καταρχάς, άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και μη φοβηθείς να ταιριάξεις κορδέλα σε διαφορετικό χρώμα από αυτό του παπουτσιού που επέλεξες.

Κάνε πρόβα στο πόδι σου πριν κόψεις την κορδέλα στα δύο, για να βρεις το επιθυμητό ύψος.

Κόλλησε εσωτερικά στο παπούτσια, στα δεξιά και στα αριστερά την κορδέλα που έκοψες στην μέση, et voilla! Έτοιμο, το πιο cool παπούτσι του καλοκαιριού.

Extra tip: Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις παπούτσια με μπαρέτα, βγάζοντας την μπαρέτα και αντικαθιστώντας την με την κορδέλα!

 

No Comments Yet

Comments are closed