Αυτοσχέδιες Ντουλάπες Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη Σου

Δες τις πιο stylish αυτοσχέδιες ντουλάπες που εντοπίσαμε και πάρε ιδέες για να φτιάξεις τη δική σου

Εάν υποφέρεις από έλλειψη αποθηκευτικού χώρου ή από έλλειψη χρημάτων, αλλά όχι από έλλειψη φαντασίας και δημιουργικότητας, τότε σου προτείνουμε να φτιάξεις μόνος σου μια ντουλάπα για τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου, που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από οτι βρίσκεις σήμερα στην αγορά!

Οι αυτοσχέδιες ντουλάπες είναι τάση, καθώς επίσης γενικά οι ντουλάπες ανοιχτού τύπου, που σε βοηθάν να βλέπεις τι ρούχα διαθέτεις αλλά και να τα συνδυάζεις ευκολότερα!

Εμείς τις προτιμούμε και για τον μινιμαλισμό τους, αλλά και για το μικρό τους κόστος σε σχέση με τις ντουλάπες του εμπορίου.

ALSO READ: Το Όφελος Της Θαλασσοθεραπείας Και Τα Καλύτερα Spa Στην Ελλάδα


Φτιάξε μια λειτουργική και chic ράγα ρούχων, με ένα ξύλινο ράφι, χαλκοσωλήνες και ροδάκια! Θα φιλοξενήσει και τα παπούτσια σου αλλά και τα ρούχα! Φρόντισε μόνο να την κάνεις αρκετά ψηλή, αν έχεις να κρεμάσεις μάξι φορέματα και jumpsuits. Δες πολλές κρεμάστρες δαπέδου παρόμοιες, εδώ. Εμείς λατρεύουμε συγκεκριμένα τη κρεμάστρα που θα βρεις εδώ.


Ο χαλκοσωλήνας είναι πραγματικά ο καλύτερος σου φίλος αν θέλεις να φτιάξεις μια αυτοσχέδια ντουλάπα ή έναν καλόγερο. Προσωπικά, βρίσκω άκρως αντιαισθητικούς τους ξύλινους καλόγερους στο χολ. Αν συμφωνείς, στερέωσε έναν μαύρο σωλήνα στον τοίχο σου για να κρεμάς τα ρούχα που χρησιμοποιείς συχνότερα αλλά και τα πανωφόρια των καλεσμένων σου.


Αυτοσχέδιες Ντουλάπες Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη Σου

Άλλη μια λύση με σωλήνες. Μπορείς να τους στερεώσεις κάτω από ένα ράφι, στο οποίο θα αποθηκεύεις τα αξεσουάρ σου και να έχεις μια κανονική ντουλάπα, χρησιμοποιώντας και μια συρταριέρα, της οποίας την επιφάνεια θα διακοσμήσεις ανάλογα με το γούστο σου! Βρες παρόμοιες λύσεις με χαλκοσωλήνες εδώ. Εμείς θα σου προτείνουμε με σχεδόν 1 μέτρο μήκος, την μεταλλική κρεμάστρα που βρήκαμε εδώ.


Μια σύνθεση ντουλάπας, την οποία θα καλύψεις έξυπνα και με στυλ, με μια κουρτίνα που ταιριάζει στο χώρο σου. Βρες πρωτότυπες και ποιοτικές ντουλάπες με στυλ εδώ.


Οι βιβλιοθήκες και γενικότερα κάποια vintage έπιπλα, όπως παλιές βιτρίνες, μπορούν να χρησιμεύσουν όχι μόνο για τα βιβλία σου, αλλά και τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου. Έτσι, αν διαθέτεις μια παλιά βιβλιοθήκη που δεν σου αρέσει πλέον, μην την πετάξεις πριν σκεφτείς πως αλλιώς μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.


Αυτοσχέδιες Ντουλάπες Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη Σου

Δύο γάντζοι, σχοινί και ένα μεγάλο, γερό κλαδί δέντρου είναι ότι χρειάζεσαι για να φτιάξεις μια αυτοσχέδια ντουλάπα που θα φέρει τη φύση στο σπίτι σου! Βρες παρόμοια κρεμάστρα τοίχου από ξύλο εδώ και σκάλα ξύλινη για κρεμάστρα δαπέδου σε πολύ καλή τιμή εδώ.


Αυτοσχέδιες Ντουλάπες Που Μπορείς Να Φτιάξεις Μόνη Σου

Image via ohhhmhhh.de

Μια σκάλα βαμμένη στο χρώμα που επιθυμείς, χρησιμεύει και σαν ράφι αλλά και σαν κρεμάστρα για να κρεμάς τα ρούχα σου!

Κοινοποιήστε!