Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

4 Fitness Gurus Για Να Ακολουθήσεις Στο Instagram

4 fitness gurus για να ακολουθήσεις στο instagram

Fitness gurus για να ακολουθήσεις και να αντλήσεις αστείρευτη έμπνευση για το καθημερινό σου πρόγραμμα γυμναστικής & διατροφής

Είτε ψάχνεις αφορμή και κίνητρο για να σηκώσεις βάρη, είτε για να τρέξεις μερικά χιλιόμετρα παραπάνω, είτε για να αποκτήσεις ξανά το σώμα που είχες πριν την εγκυμοσύνη σου, αυτές οι fitness gurus θα σου δώσουν αστείρευτη έμπνευση.

#1. KAYLA ITSINES

Πρώτη σε αυτή την λίστα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Kayla Itsines. Με περισσότερους ακολούθους από τον πληθυσμό της χώρας μας, είναι πολύ πιθανόν να την κάνεις ήδη follow στο Instagram, αφού τα workout videos της έχουν αλλάξει τις ζωές αμέτρητων γυναικών παγκοσμίως.

Στον insta λογαριασμό της θα βρεις μερικά από αυτά τα βίντεο με παραδείγματα ασκήσεων που μπορείς να κάνεις σπίτι σου, ενώ θα δεις επίσης και πολλές μεταμορφώσεις γυναικών που έχουν ακολουθήσει τα προγράμματα γυμναστικής της Kayla.

#2. MINDBODYGREEN

Σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες bloggers που ασχολούνται με την υγιεινή διατροφή, αυτό το account όμως συγκεντρώνει τα καλύτερα και προάγει σε γενικότερες γραμμές το zen στο οποίο θα έπρεπε να βασίζεται η καθημερινότητα μας.

Στο feed του, θα βρεις τις καλύτερες συνταγές, θετική μηνύματα και mantras και τις κορυφαίες των yogi παγκοσμίως, ώστε να βελτιώνεις παράλληλα και την σωματική σου δραστηριότητα, εκτός από τις διατροφικές σου συνήθειες.

#3. ASH DAVIS

3 φορές μαραθωνοδρόμος, μητέρα 2 παιδιών και πραγματική έμπνευση η Ash Davis σπρώχνει καθημερινά τα όρια της, δίνοντας κίνητρο και σε εμάς να αυξήσουμε τις διαδρομές και τις…αντοχές μας.

Δες ακόμη: Πώς Να Αποκτήσεις Επίπεδη Κοιλιά Σε 3 μήνες

#4. CASSEY HO

Με ένα από τα διάσημα workout κανάλια στο Youtube, το Blogilates, η Cassey Ho είναι 4η σε αυτή τη λίστα αλλά 1η στην καρδιά μας. Εάν ψάχνεις ισχυρό κίνητρο για να κάνεις pilates, απλά κάνε την follow στο instagram και subscribe στο Youtube.