5 Στιλιστικά Λάθη Που Δεν Πρέπει Να Κάνεις Ποτέ

Αυτά τα συνηθισμένα στιλιστικά λάθη μπορούν πραγματικά να “χαλάσουν” το στυλ σας.

Όπως τα style tips που σας δίνουμε για καλύτερους και πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς, για το τι κολακεύει τη σιλουέτα σας και τι θα πρέπει να φοράτε σε κάθε περίσταση για να είστε στιλιστικά σωστές, έτσι υπάρχουν και κάποιοι “κανόνες” που θα έπρεπε να ακολουθείτε, για να μην είστε στιλιστικά λάθος.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα στιλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ, εάν θέλεις να δείχνεις μοντέρνα και κομψή.

5 στιλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ

 

#1. Nude καλσόν

Τα καλσόν στο χρώμα του δέρματος μπορεί να ήταν δημοφιλή πριν 10-15 χρόνια, τώρα όμως είναι ένα τεράστιο NO-NO. Υπάρχουν τόσα εντυπωσιακά σχέδια να διαλέξεις για να αναβαθμίσεις ένα outfit, κρατώντας τα πόδια σου ζεστά. Plus, τα μαύρα οπάκ καλσόν, είναι η πιο ασφαλής λύση για όλα σου τα look.

#2. Λάθος fit

Όταν ένα ρούχο δεν έχει σωστό στρώσιμο (σε ώμους, μέση, γοφούς), τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς την μοδίστρα της γειτονιάς σου για επιδιορθώσεις. Αλλιώς, μπορεί να δείξει πολύ πρόχειρο και να χαλάσει ολόκληρο το look σου.

#3. Το να δείχνεις πολύ δέρμα ή να επιδεικνύεις την σιλουέτα σου

Ένα λάθος που παρατηρούμε συχνά, είναι η υπέρμετρη επίδειξη δέρματος και σιλουέτας. Ανοιχτό ντεκολτέ, εξώπλατο, κολλητό και μίνι, όχι δεν δείχνει chic. Και εννοείται πως μπορείς να είσαι σέξι, χωρίς να είσαι προκλητική, έχοντας πάντα στο νου τον κανόνα των αναλογιών. Δέρμα επάνω, κάλυψη κάτω και το αντίστροφο. Στενό επάνω, φαρδύ κάτω και το αντίστροφο.

#4. Προσπαθείς να κρύψεις το σώμα σου

Αυτό είναι ένα tip όχι μόνο για τις γυναίκες που φορούν plus size, αλλά για όσες αντιμετωπίζουν την σιλουέτα τους με αρνητικό τρόπο. Το να προσπαθείς να κρυφτείς μέσα σε φαρδιά ρούχα, χειροτερεύει οπτικά και αισθητικά, το πρόβλημα που νομίζεις ότι έχεις. Ιδίως όσον αφορά τα μεγάλα μεγέθη, πρέπει να φοράς ρούχα που αναδεικνύουν τις καμπύλες σου -χωρίς να είναι υπερβολικά “κολλητά”- και να διαγράφουν την σιλουέτα σου, κάνοντας σε να δείχνεις πιο σέξι και πιο κομψή. NO-NO στο look “σακούλα”.

#5. Ακολουθείς “ξεπερασμένους” κανόνες του στυλ

Όπως το να μην συνδυάζεις μαύρο με μπλε, το να μην φοράς πολλά αξεσουάρ μαζί ή το να μην αναμειγνύεις prints. Ξε-πε-ρα-σμέ-νο.

 

MUST READ: ΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΟΜΨΉ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

No Comments Yet

Comments are closed