6 Συμβουλές Για Την Φροντίδα Του Ντεκολτέ

Μην παραμελείτε το δέρμα σας σε καμία περιοχή. Απομνημονεύστε αυτά τα 6 must know beauty tips για τη φροντίδα του ντεκολτέ.

φροντίδα του ντεκολτέ

Το ντεκολτέ αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές ζώνες του γυναικείου σώματος που όμως ξεφεύγει της φροντίδας μας. Και αφού το δέρμα του ντεκολτέ είναι πολύ ευαίσθητο στις ορμονικές αλλαγές, το πέρασμα του χρόνου και τη φωτογήρανση, για να αποφύγετε ένα δέρμα γεμάτο σημάδια και ρυτίδες, πρέπει σίγουρα να διαβάσεις και να απομνημονεύσεις τα 6 tips ομορφιάς για την  απόλυτη περιποίηση του.

6 tips για τη φροντίδα του ντεκολτέ

#1. Κατά τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σας θυμηθείτε να καθαρίσετε, να τονώσετε και να ενυδατώσετε το λαιμό και το στήθος σας για να δείχνουν όμορφα και νεανικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

#2. Η ενυδάτωση του δέρματος του ντεκολτέ χρειάζεται μεγάλες δόσεις κρέμας σύσφιξης καθώς επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και serum για ενυδάτωση και σύσφιξη.

#3. Κάντε ελαφρύ μασάζ με τις παλάμες σας από το στήθος προς το λαιμό μέχρι να απορροφηθεί το προιόν. Αποφύγετε την περιοχή του θυρεοειδούς.

#4. Τελειώστε το ντους σας με μια δόση κρύου νερού στο ντεκολτέ για να τονώσετε τους ιστούς που το περιβάλλουν.

#5. Πάντα να εφαρμόζετε αντιηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας πριν φύγετε από το σπίτι, ειδικά το καλοκαίρι, για να αποφύγετε τα σημάδια της φωτογήρανσης αλλά και όλες τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

#6. Απολεπίστε την περιοχή αυτή του σώματος με απαλά απολεπιστικά προιόντα μια φορά την εβδομάδα. Αποφύγετε ένα peeling με χοντρούς κόκκους.

Το άρθρο επιμελήθηκε η Μαρίνα Σιούτη, αισθητικός και make up & nail artist

No Comments Yet

Comments are closed