6 Τρόποι Να Δέσεις Ένα Παρεό

Ένα από τα must have για τις διακοπές σου, είναι σίγουρα το παρεό.  Και αφού υπάρχουν άπειροι τρόποι να δέσεις ένα παρεό, το πολυμορφικό αυτό αξεσουάρ, μπορεί να λειτουργήσει, σαν τοπ, σαν φούστα και σίγουρα σαν το πιο stylish και άνετο cover up για την παραλία.

Rachel Zoe

Η Rachel Zoe μας δείχνει τον πιο chic τρόπο να δέσεις ένα XL παρεό σαν μάξι φόρεμα. Τύλιξε το δύο φορές γύρω από το σώμα σου και δέσε τις δύο επάνω άκρες του στον έναν ώμο.


τρόποι να δέσεις ένα παρεό

Ένας ακόμη τρόπος για δέσιμο στον έναν ώμο, εάν δεν διαθέτει αρκετό φάρδος ώστε να το τυλίξεις δυο φορές, είναι να δέσεις τις δύο άκρες επάνω στον ώμο, αλλά και περίπου στην μέση σου, ώστε να το “ασφαλίσεις” σαν φόρεμα. Δες το video με τις οδηγίες.


With Love From Kat
With Love From Kat

Ένας από τους πιο κλασικούς τρόπους, είναι το halter δέσιμο πίσω στον λαιμό. Για έξτρα πόντους κομψότητας, πρόσθεσε μια ζώνη από φυσικά υλικά, όπως μια ζώνη από σχοινί.


Ένας πρωτότυπος τρόπος να δέσεις το παρεό σου, είναι να το διπλώσεις σε τρίγωνο ώστε η μύτη του να έρχεται κοντά στα γόνατα, να το περάσεις πίσω από το λαιμό και να το φέρεις μπροστά δένοντας το στο ύψος της μέσης.


Το πιο εύκολο δέσιμο, είναι σίγουρα να το τυλίξεις σαν μια μίνι wrap φούστα. Τέλειο για τις διακοπές σου και τις πρωινές βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια.


Extra Petite
Extra Petite

Ένα παρεό όμως, μπορεί να φορεθεί ακόμα και σαν halter τοπ και να συνδυαστεί με ένα τζιν σορτς. Η blogger του Extrapetite, μας δείχνει τον πιο cool και εύκολο τρόπο.

Δες ποικιλία από είδη θαλάσσης και παρεό

No Comments Yet

Comments are closed