6 Εύκολα Χτενίσματα Με Τσιμπιδάκια

Και μπορείς να τα κάνεις σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Οι ατημέλητοι κότσοι μας αρέσουν πολύ. Είτε στην κορυφή του κεφαλιού, είτε χαμηλά στην βάση του. Μερικές φορές όμως λόγω της ευκολίας του καταλήγουμε να χρησιμοποιούμε αυτό το χτένισμα τόσο πολύ που μας κάνει να το βαριόμαστε. Σήμερα σου έχουμε έξι εναλλακτικές προτάσεις, που θα σου γλυτώσουν χρόνο και χρήμα, χρησιμοποιώντας ένα μόνο εργαλείο σύμμαχο της γυναικείας ομορφιάς. Τα γνωστά σε όλες μας τσιμπιδάκια. Δες παρακάτω 6 κομψά χτενίσματα με τσιμπιδάκια που μπορείς να πετύχεις σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Χτένισμα με τσιμπιδάκια

Μάζεψε τα μισά μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στερεώνοντας τις πλαινές τούφες με τσιμπιδάκια.


Χαμηλός κότσος με τσιμπιδάκια
Hair Romance

Ένας χαμηλός κότσος μπορεί να γίνει άκρως εντυπωσιακός, σχηματίζοντας με τα τσιμπιδάκια ένα γεωμετρικό σχέδιο.


Κοτσίδα με τσιμπιδάκι

Πιάσε τα μαλλιά σου με λαστιχάκι σε μια χαμηλή αλογοουρά, αφήνοντας μόνο μία τούφα από τη βάση του κεφαλιού έξω. Τύλιξε την γύρω από το λαστιχάκι και στερέωσε την με ένα τσιμπιδάκι στην κάτω πλευρά για να το κρύψεις.


Hair Romance
Hair Romance

Τα σχήματα που μπορείς να δημιουργήσεις με τα τσιμπιδάκια θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο στο χτένισμά σου.


διακοσμημένα τσιμπιδάκια

Εάν διαθέτεις διακοσμημένα τσιμπιδάκια, ακόμη καλύτερα. Μπορείς να πετύχεις ένα χτένισμα κατάλληλο ακόμη και για επίσημες περιστάσεις.


H Emma Watson σε άλλη μία πρωτότυπη και stylish εμφάνιση, τόλμησε στο κόκκινο χαλί, ένα ελαφρώς punk χτένισμα με εμφανή τσιμπιδάκια. Τόλμησε το και εσύ στην επόμενη βραδινή σου εμφάνιση και ανανέωσε το στυλ σου!

No Comments Yet

Comments are closed