7 Τρόποι Να Δέσεις Φουλάρι Στο Λαιμό

Τα μαντήλια, τα φουλάρια και οι μπαντάνες, είναι το απόλυτο αξεσουάρ για όλες τις εποχές του χρόνου. Χειμώνα-καλοκαίρι, ανεξαρτήτως σχεδίου και υφάσματος, η κομψότητά του, μπορεί να αναβαθμίσει όλα σου τα look, άμεσα. Οι τρόποι να δέσεις μαντήλι στο λαιμό, άπειροι, εμείς διαλέξαμε όμως του 7 πιο διαδεδομένους, που δεν θέλουν πολύ σκέψη και μπορείς να τους πραγματοποιήσεις on the go.

Chronicles of her
Chronicles of her

Δέσε μια μπαντάνα στο μπροστινό μέρος του λαιμού σου, είτε διπλωμένη, είτε στριφογυρισμένη.


Happily Grey
Happily Grey

Ένα μικρό τετράγωνο μαντήλι, μπορεί να φορεθεί σαν neckerchief, διπλωμένο σε τρίγωνο και δεμένο πίσω. Ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε ένα εντυπωσιακό pattern ή print.


Miroslava Duma

H Miroslava Duma, μας δείχνει τον πιο θηλυκό τρόπο να φορέσουμε ένα μακρύ φουλάρι. Φέρε τις δύο άκρες μπροστά δέσε τις κόμπο και πέρασε τις από μέσα, αυξομειώνοντας τα μήκη τους, ώστε να φαίνονται σαν φιόγκος, χωρίς να είναι φιόγκος.


Olivia Palermo scarf and belt

Ένα μακρύ φουλάρι, είναι το το πιο chic αξεσουάρ που μπορεί να διακοσμήσει με το print του ένα μονόχρωμο φόρεμα. Πέρασε το από τον αυχένα, φέρε τις άκρες μπροστά και στερέωσε το με μια ζώνη στη μέση, όπως η Olivia Palermo.


τρόποι να δέσεις ένα μαντήλι στο λαιμό

Για ένα πιο χαλαρό στυλ, δίπλωσε το πολλές και δέσε το χαλαρά, στο πλάι.


Ένα μεγάλο μαντήλι, μπορείς επίσης να το δέσεις σαν γραβάτα στο μπροστινό μέρος.


Fashionvibe
Fashionvibe

Η αγαπημένη μας blogger, Ζίνα Χαρκοπλιά, μας δείχνει τον απόλυτο τρόπο να φορέσουμε μια μπαντάνα, ένα μαντήλι ή ένα φουλάρι. Διπλωμένο σε φάρδος περίπου 5 πόντων, δέσε το σαν choker στο πίσω μέρος του λαιμού.

Επιπλέον, δες περισσότερους τρόπους να ενσωματώσεις το μαντήλι στα look σου!

No Comments Yet

Comments are closed