Τα 90s Hairstyles Που Βλέπουμε Non-Stop

Κοινοποιήστε!

Τα 90s χτενίσματα έχουν επιστρέψει για τα καλά, εδώ και αρκετές σεζόν. Δες ποια είναι αυτά που βλέπουμε παντού στο instagram και σε celebs.

Η νοσταλγία της πιο naughty δεκαετίας, φαίνεται πως δεν θα σταματήσει ποτέ. Αυτή την φορά όμως, δεν αναφερόμαστε σε ρούχα και παπούτσια, όπως τα flannel πουκάμισα και οι Doc Martens αλλά στα πιο αγαπημένα 90s χτενίσματα.

Ναι, έχουν επιστρέψει και αυτά και πριν ξεκινήσουμε να σου αναλύουμε τα αγαπημένα μας, αρκεί να σου πούμε πώς ακόμη και η “χαίτη” κάνει comeback και celebs όπως η Miley Cyrus έχουν ήδη υιοθετήσει το trend.

ALSO READ: Πώς Να Αντιμετωπίσεις Την Ακμή Από Τη Μάσκα Προστασίας

Επειδή όμως αισθανόμαστε πως δεν θα είναι και πολύ του στυλ της Ελληνίδας η περίφημη χαίτη, θα σου προτείνουμε τρεις εναλλακτικές 90s τάσεις στα μαλλιά που ήδη κυκλοφορούν στο insta και όχι μόνο.

Διάβασε παρακάτω και μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. ROGUE BLONDE

Οι επαναστατικές ξανθές ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και φέτος έχουν πάρει το όνομα “Rogue blonde”, έχουν κάνει μια κομψή επιστροφή. Η τάση ξανοίγματος των μαλλιών έρχεται ακριβώς όπως την είδαμε και στα 90s. Η έκδοση του 2020 όμως, πήρε το όνομά της από την superhero της ταινίας “X-Men” Rogue, της οποίας το χτένισμα-υπογραφή είναι ένα εκθαμβωτικό ξάνοιγμα στα μπροστινά τσουλούφια. Οι celebs που το έχουν ήδη υιοθετήσει περιλαμβάνουν ηχηρά ονόματα όπως αυτό της Beyonce, της Kylie Jenner αλλά και της Dua Lipa.

#2. SCRUNCHIE

Τα scrunchies σίγουρα δεν είναι κάτι καινούριο στις τάσεις των αξεσουάρ, είναι όμως σήμα κατατεθέν όταν μιλάμε για 90s χτενίσματα. Ακριβώς, για αυτό το λόγο δε μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα. Αγαπημένος μας τρόπος να το φοράμε: σε χαμηλό κότσο όπως η Valentina Steinhart.

#3. ΚΛΑΜΕΡ

Άλλο ένα αξεσουάρ που μεσουράνησε στα 90s και έχει επιστρέψει δυνατότερο από ποτέ, είναι το περίφημο κλάμερ. Είτε σε χτένισμα τύπου μπανάνα, είτε με τα μισά μαλλιά πιασμένα πίσω, μας αρέσει εξίσου.

Κοινοποιήστε!