Ζωή σαν εξώφυλλο!

To No.1 ενημερωτικό και shoppable site μόδας και ομορφιάς στην Ελλάδα.

Από την δημιουργία του τον Μάρτιο του 2015, το The Cover, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τη γυναίκα που δεν συμβιβάζεται, αλλά ούτε συμβιβάζει τη ζωή και το στυλ της για τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Είναι ο απόλυτος προορισμός για τη σύγχρονη γυναίκα, που αναζητά συνεχώς νέους τρόπους να βελτιώσει τη ζωή και την εικόνα της, για αυτό και το moto μας, “Ζωή σαν εξώφυλλο”, θα ανακαλύψεις πως μας ταιριάζει απόλυτα.

Μείνετε μαζί μας και εμείς θα σας παρέχουμε:

Αναλυτική πληροφόρηση και συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας από τα διεθνή runway shows αλλά και από τον χώρο του street style, style tips, ολοκληρωμένες shopping προτάσεις για το καθημερινό σας στυλ, συμβουλές ομορφιάς, συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα.

Αλλά το The Cover δεν μένει εκεί. Για πρώτη φορά ένας ιστότοπος είναι shoppable, αφού όλα όσα βλέπεις στις σελίδες μας, κάνοντας κλικ στις περιγραφές τους, μπορείς να τα αγοράσεις!

Επιπλέον, σου παρέχουμε μια νέα e-υπηρεσία αλληλεπίδρασης, μέσα από την προσωπική επικοινωνία και την δυνατότητα που δίνεται μέσα από την στήλη μας ASK THE STYLIST. Είμαστε πάντα έτοιμοι να απαντήσουμε προσωπικά σε όλες τις στιλιστικές σας απορίες ή αναζητήσεις προϊόντων και να σας προσφέρουμε προσωποποιημένες προτάσεις.

Στείλτε μας όλες τις shopping και styling απορίες σας στο info@thecover.gr για να δείτε δημοσιευμένες τις απαντήσεις και τις προτάσεις μας στα ερωτήματά σας.