Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Abstract Nail Trend: Η Τάση Που Θα Βλέπεις Παντού Το 2021

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ για το 2021 είναι τα αφηρημένα σχέδια στα νύχια ή αλλιώς abstract nails. Δες τα πιο εντυπωσιακά σχέδια που εντοπίσαμε.

Όπως σας έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2021, είναι τα αφηρημένα σχέδια ή αλλιώς abstract nail designs. Μαζί με το πλαϊνό Γαλλικό μανικιούρ και τα mix’n’match σχέδια στα νύχια, είναι οι τρεις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη χρονιά.

Η αφηρημένη τέχνη επανέρχεται στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν, μέσα από τα νύχια μας και ο μοναδικός κανόνας της είναι…πως δεν υπάρχουν κανόνες. Τα σχήματα χάνουν το σχήμα τους και το ορθό περίγραμμα, οι γραμμές ξεφεύγουν από τα όρια και οι συνδυασμοί δεν έχουν καμία απολύτως συνοχή, είτε χρωματικά είτε θεματικά.

Τα νέα μανικιούρ, αντιπροσωπεύουν την απόλυτη ελευθερία που λείπει σε όλους αυτή την περίοδο και σου δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις άπειρους συνδυασμούς που μπορούν να φαίνονται σικ, ακόμη και αν δεν είναι τέλειοι.

ALSO READ: Τα Καλύτερα Γυναικεία Ξυλώδη Αρώματα

Πάρε έμπνευση και fresh ιδέες από τα αφηρημένα μανικιούρ που θα δεις παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

View this post on Instagram

A post shared by Christine Doan (@glosshouse)

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται