Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι άρωμα να φορέσεις σε γάμους, βαπτίσεις και επίσημα events

Τι άρωμα να φορέσεις σε γάμους και βαπτίσεις, αλλά και σε λοιπές επίσημες περιστάσεις, ανάλογα με την ώρα της ημέρας

Γάμοι, βαπτίσεις και λοιπά events με συγκεκριμένο βαθμό επισημότητας, περιορίζουν τις αρωματικές επιλογές μας. Σε τέτοιες περιστάσεις, πρέπει να ψάχνεις ένα ισορροπημένο άρωμα, κομψό, θηλυκό και ελαφρύ που δείχνει σεβασμό στο μυστήριο. Επιπλέον, δεν θα είσαι μόνη στην εκκλησία, οπότε πρέπει να αναλογιστείς πόσο θα ενοχλήσει τους γύρω σου.

Τέλος, οι περισσότερες προσκλήσεις για αυτά τα events αφορούν την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή σεζόν. Δηλαδή, περιόδους που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ένα βαρύ άρωμα μπορεί να ενοχλήσει ακόμη και εσένα.

Τι άρωμα να φορέσω σε βάπτιση;

#1. Πουδρέ, φρουτώδη, solar αρώματα

Η πρωινή ώρα των βαπτίσεων παίζει ρόλο στην επιλογή αρώματος. Η ασφαλής λύση, είναι να φορέσεις αέρινα φλοράλ και generic αρώματα που δεν ενοχλούν αλλά ούτε εντυπωσιάζουν -hello, La Vie est Belle!-, αλλά σίγουρα μπορείς να φορέσεις και αρώματα από άλλες κατηγορίες όπως τα πουδρέ, τα solar αρώματα και τα φρουτώδη αρώματα. Όσο οι θερμοκρασίες δεν ανεβαίνουν πολύ, μπορείς να φορέσεις και ένα γλυκό gourmand άρωμα.

#2. Φρέσκα αρώματα, υδάτινα και βοτανικά

Το καλοκαίρι όμως, τα γλυκά gourmand αρώματα ενοχλούν πολύ κόσμο, οπότε μπορείς να στραφείς και σε άλλες επιλογές πιο δροσερές και κατάλληλες για πρωινές ώρες. Αυτά είναι τα υδάτινα αρώματα αλλά και τα βοτανικά αρώματα, με φρέσκιες, ζωηρές νότες.

#3. Αρώματα που μυρίζουν σαν σαπούνι

Τέλος, τα σαπουνέ αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα και συνδυάζουν άνθη με πουδρέ νότες, είναι μια πολύ safe επιλογή.

Οι επιλογές μας: 


Τι άρωμα να φορέσω σε γάμο;

Περιστάσεις όπως οι γάμοι, επιτρέπουν να γίνεις λίγο πιο τολμηρή. Άλλωστε, είναι και η ώρα διαφορετική και μπορείς να φορέσεις βαθιά ξυλώδη αρώματα, ακόμη και πικάντικα αρώματα ή και σέξι αρώματα. Αν μάλιστα μιλάμε για την καλοκαιρινή περίοδο και για δεξίωση σε ανοιχτό χώρο, μπορείς να φορέσεις -σχεδόν- όποιο άρωμα σου αρέσει. Όμως και στο γάμο, θα είσαι παρούσα στην εκκλησία και ίσως είσαι και με άγνωστο κόσμο στο ίδιο τραπέζι, στην δεξίωση. Λάβε τα υπόψιν, πριν επιλέξεις ένα πολύ βαρύ άρωμα.

Οι επιλογές μας:

Μπορείς επίσης, να φορέσεις το άρωμα υπογραφή σου, εφόσον το γνωρίζεις καλά και ξέρεις τις αντιδράσεις του κόσμου γύρω σου. Διάβασε: πώς να βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει.


Photo by ONNE Beauty on Unsplash

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται