Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δεν Φαντάζεσαι Ποιο Jewelry Trend Φορούν Όλες Οι Fashionista

Η μόδα αρέσκεται στο να αναιρεί τον εαυτό της. Κανόνες που σπάνε, styling tips που δεν ισχύουν πια, συνδυασμοί φαινομενικά ασύνδετοι, τάσεις που φεύγουν, έρχονται και ξαναφεύγουν. Όλα αυτά, τα επέφερε σίγουρα το ίντερνετ και η ταχύτερη μετάδοση της πληροφορίας. Οι τάσεις μεταδίδονται πλέον από την στιγμή που γεννιούνται και όχι από την εποχή για την οποία προορίζονται. Ακόμη και οι τάσεις που βλέπουμε στα runway shows για την επόμενη σεζόν, μέχρι αυτή να έρθει…πολλές φορές έχουν ήδη κορεστεί. Όλα αυτά βέβαια, ισχύουν και για τα κοσμήματα.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά, πως όταν διένυα την περίοδο της εφηβείας, τα κοσμήματα σε χρυσούς τόνους, θεωρούταν το απόλυτο κιτς, ενώ τα ασημένια κοσμήματα ήταν η απόλυτη τάση. Μεγαλώνοντας, είδα τα χρυσά κοσμήματα να γίνονται ξανά η απόλυτη πολυτέλεια, ενώ τα ασημένια, άρχισαν να θεωρούνται ξεπερασμένα και αρκετά “εναλλακτικά”. Συγχρόνως, τα κοσμήματα από ρητίνη θεωρούταν “παιδικά” και τα κοσμήματα με χάντρες, αυστηρά…χίπικα.

Καταλαβαίνεις, πως όλα αυτά έχουν αναιρεθεί τα τελευταία χρόνια και πως επιτέλους διανύουμε μια μακρά περίοδο αποδοχής όλων των τάσεων, γιατί τάση…είναι αυτό που σου πηγαίνει. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, εδώ και αρκετούς μήνες βλέπουμε την επιστροφή μιας τάσης, που προφανώς ήταν η μοναδική που απέμεινε να επιστρέψει. Αναφερόμαστε στο comeback των ασημένιων κοσμημάτων και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες για αυτό. Μετά τα κοσμήματα κοχύλια, τις μπαρόκ πέρλες, τις χάντρες, την ρητίνη…ήρθε η σειρά τους.

Αν ανήκεις και εσύ, σε αυτές που αγαπούν τα ασημένια κοσμήματα και έχεις κρατήσει αρκετά από αυτά μέσα στην θήκη κοσμημάτων σου, τώρα είναι η ώρα να τα φορέσεις. Αν δε το έχεις κάνει ήδη.

Μάλιστα, μετά από τόσες σεζόν που φορέσαμε χρυσά κοσμήματα, το ασήμι είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό. Επίσης, σίγουρα μπορείς να φορέσεις και έναν συνδυασμό από χρυσά και ασημί κοσμήματα.

Μην περιοριστείς μόνο σε σκουλαρίκια. Φόρεσε και βραχιόλια, χειροπέδες, δαχτυλίδια και κολιέ. Δες παρακάτω, με ποιο τρόπο φορούν οι κορυφαίες fashionista τα ασημί κοσμήματα και πάρε ιδέες.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται