Ασπρόμαυρα Νύχια

Εντυπωσιακά, σικ και μίνιμαλ ασπρόμαυρα νύχια που θα ταιριάξουν με κάθε ανοιξιάτικο σύνολο σου

Τα δύο πιο κομψά χρώματα της παλέτας που ταιριάζουν σε όλες, είναι αναμφίβολα το λευκό και το μαύρο. Είτε μιλάμε για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, είτε για νύχια, ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων αρέσει στις περισσότερες γυναίκες, αφού όσο εξεζητημένο και να είναι ένα μανικιούρ, ένα είναι το σίγουρο. Σε λευκό και μαύρο, μπορεί να δείξει εκπληκτικά σικ.

Αυτός ο συνδυασμός δίνει την ευκαιρία να αναδειχτούν πολλά διαφορετικά σχέδια στα νύχια, χωρίς να δείχνει υπερβολικός. Επιπλέον, είναι σίγουρα ο συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί στα νύχια σου όλες τις εποχές του χρόνου.

Δες ακόμη: Διαχρονικά Μανικιούρ Που Δεν Θα Βαρεθείς Ποτέ

Με το λευκό και το μαύρο, μπορείς να κάνεις αμέτρητα σχέδια σε αμέτρητα στυλ. Μίνιμαλ, εκκεντρικά, graphics, φλοράλ, γεωμετρικά, λογότυπα, Γαλλικά, τα ασπρόμαυρα νύχια δεν έχουν όριο. Ιδίως αν προσθέσεις μερικές εντυπωσιακές λεπτομέρειες με χρυσό ή ασημί, τότε μπορείς να έχεις ένα απίστευτα εντυπωσιακό και σικ μανικιούρ.

Αρκετά από αυτά τα σχέδια που επιλέξαμε σήμερα, μπορούν να εφαρμοστούν και σε κοντά νύχια και αφού δεν απαιτούν ούτε πολλά χρώματα, ούτε κάποια ιδιαίτερη τεχνική, μπορείς εύκολα να τα σχεδιάσεις και μόνη σου.

Δες παρακάτω, 8 εντυπωσιακά, μίνιμαλ, σικ ασπρόμαυρα μανικιούρ.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται