Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Άλλο ένα 90’s χτένισμα επιστρέφει και θα το υιοθετήσουμε

Baby braids: τα μικρά μπροστινά πλεξουδάκια είναι το απόλυτο 90s hair trend που έχει επιστρέψει και πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι.

Οι τάσεις που επιστρέφουν από τα 90s δεν έχουν σταματημό και φέτος, εκτός από τις τάσεις της μόδας, έχουν επιστρέψει αρκετά 90s χτενίσματα στις τάσεις στα μαλλιά. Μετά τις chunky μπροστινές ανταύγειες, τα χτενίσματα με κλάμερ και τα scrunchies, σειρά παίρνουν τα πραγματικά cult πλεξουδάκια ή αλλιώς baby braids.

Οι celebs που τα έχουν υιοθετήσει όπως είμαστε σίγουρες πως ήδη φαντάζεσαι, είναι ουκ ολίγες και περιλαμβάνουν τα συνήθη ονόματα των των Hailey Baldwin, Bella Hadid, Robbie Margot και άλλες.

Είναι σίγουρα ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να: α) συμμαζέψεις τις φύτρες σου, β) δώσεις στυλ στα μαλλιά όταν έχεις να λουστείς μέρες, γ) να ανακατέψεις λίγο το beauty look σου προσδίδοντας cool 90s ύφος και δ) να αποφύγεις το styling στα ταλαιπωρημένα μπροστινά/πλαϊνά σου μαλλάκια.

Εμείς το λατρεύουμε ήδη και ανυπομονούμε να ανέβουν περισσότερο οι θερμοκρασίες, να μπούμε σε πιο καλοκαιρινό mood και να πλέκουμε baby braids κάθε μέρα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται