Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Baccarat Rouge 540: Το Άρωμα Της Πολυτέλειας

Baccarat Rouge 540 Το Άρωμα Της Πολυτέλειας Και 3 Dupes - The Cover

Baccarat Rouge 540: Το άρωμα της πολυτέλειας και ένα από τα πιο πολυπόθητα αρώματα της περιόδου. Διάβασε τι το κάνει μοναδικό και δες 3 dupes για να αγοράσεις τώρα

Ξυλώδες, πικάντικο και αρωματικό, το Baccarat Rouge 540, είναι το τέλειο άρωμα για φθινόπωρο και χειμώνα. Τις μέρες που φοράς τα cozy πουλόβερ σου, τις νύχτες που πραγματοποιείς μια χαλαρή έξοδο, αυτό το άρωμα θα σε συνοδεύει ευχάριστα αποτυπώνοντας τις μοναδικές σου στιγμές με τον καλύτερο τρόπο.

Το Baccarat Rouge 540 γεννήθηκε από τη συνάντηση δύο οίκων σύμβολα υπεροχής και κομψότητας, του Maison Baccarat και του Maison Francis Kurkdjian. Μάλιστα, κάποιοι λένε πως είναι το άρωμα του πλούτου.

“Η ασυνήθιστη προβολή του, καθιστά αυτό το άρωμα μυστηριώδες. Το Baccarat Rouge 540, ενσωματώνει την αλχημεία των αισθήσεων.”

Francis Kurkdjian

Με απίστευτη διάρκεια και πολύ μεγάλη προβολή, αυτό το άρωμα χαρακτηρίζεται βαθιά από τον κέδρο στην βάση του, το κεχριμπάρι στην καρδιά και το σαφράν στην κορυφή. Η γλυκιά, καραμελένια αίσθηση του, στεγνώνει σε ένα αρκετά ξυλώδη συνδυασμό του κέδρου με το ρετσίνι, ο οποίος πραγματικά διαρκεί για πολλές ώρες. Πολυτελές, δυναμικό, ζεστό και κλασάτο, αυτό το άρωμα έχει αποκτήσει cult status και ένα τεράστιο κοινό τα τελευταία 2 χρόνια, μέσα από τα χιλιάδες Instagram στιγμιότυπα οποία πρωταγωνιστεί. Αν είσαι fan των αρωμάτων, σίγουρα κάποια στιγμή το έχεις δοκιμάσει.

Maison Francis Kurkjian Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum 224,00€ / 70ml

Πάραυτα, αν υπάρχει ένα και μοναδικό μείον σε αυτό το άρωμα, είναι η αποτρεπτική τιμή του. Αναμφίβολα ότι πληρώνεις, παίρνεις, κάτι που ισχύει στην πλειοψηφία των αρωμάτων, αλλά για ένα περιορισμένο budget αυτό το άρωμα είναι απαγορευτικό.

Επειδή όμως είμαστε perfume lovers, εννοείται ότι εντοπίσαμε 3 dupes, αρκετά παρόμοια σε πολύ χαμηλότερες τιμές, για όσες έχουν περιορισμένο budget.

#1. Zara Red Temptation For Her

Zara Red Temptation For Her edp 19,94€/100ml

Από τα ωραιότερα αρώματα που μπορείς να αγοράσεις από το διάσημο brand. Το κεχριμπάρι που είναι το κοινό σημείο με το Baccarat Rouge 540, δίνει τον χαρακτήρα αυτού του αρώματος και ισορροπείται από την fresh νότα του πορτοκαλιού. Στο BR 540, αυτόν τον ισορροπιστικό ρόλο παίζει το σαφράν στην κορυφή, με την ελαφρώς μεταλλική αίσθηση του. Σε αυτή την τιμή, αυτό το άρωμα…δεν χάνεται. Αυτή την στιγμή βέβαια είναι sold out, αλλά μπορείς να κάνεις εγγραφή για ειδοποίηση restock.


Allsaints Sunset Riot edp 55,45€/100ml

Αυτό το άρωμα, είναι ίσως το πιο εφάμιλλο του BR 540. Οι κοινές νότες είναι ο κέδρος και το κεχριμπάρι, ενώ και τα 2 αρώματα επίσης περιέχουν λευκά άνθη. Αυτή τη στιγμή, είναι επίσης out of stock αλλά θα το ξαναβρείς σύντομα στο site του Lookfantastic.


Mancera Instant Crush edp €85/60ml

Με κοινές νότες το σαφράν, το γιασεμί και το κεχριμπάρι, το Instant Crush του οίκου Mancera Paris, είναι ένα άρωμα που θυμίζει σε αρκετά σημεία το BR 540. Αν και στην βάση του βρίσκονται η βανίλια Μαδαγασκάρης, ο μόσχος και αρκετά διαφορετικά ξύλα, η ουσία του αρώματος μοιάζει αρκετά. Κομψό και αισθησιακό, λιγότερο γλυκό και περισσότερο πικάντικο από το BR 540, σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

Ετικέτες: