Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μπαλαγιάζ looks τέλεια για το καλοκαίρι

Μπαλαγιάζ για καλοκαίρι: 5 τέλεια looks για να δοκιμάσεις τώρα στα μαλλιά σου και να ανανεωθείς για την καλοκαιρινή σεζόν

Αισθάνεσαι πως θέλεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι να επιλέξεις; Σε έχουμε καλύψει με υτά που προτείνουμε σήμερα. Το μπαλαγιάζ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των τεχνικών για leaved-in looks, κάτι που οι περισσότερες θέλουμε να αποκτήσουμε το καλοκαίρι. Ένα look στα μαλλιά μας, που μοιάζει φυσικό, ξανοιγμένο από τον ήλιο και ταυτόχρονα δείχνει σικ και επιμελημένο.

Ειδικά για το καλοκαίρι, έχουμε επιλέξει 5 μπαλαγιάζ looks, τέλεια για να κάνεις στα μαλλιά σου τώρα.

Reverse balayage

Το ανάποδο μπαλαγιάζ, είναι η καλύτερη τεχνική όχι μόνο για να αποκτήσεις ένα πιο φυσικό look στα μαλλιά σου, αν μέχρι τώρα τα έβαφες σε ένα χρώμα από την ρίζα μέχρι τις άκρες, αλλά και για να επιστρέψεις στο φυσικό σου. Το χρώμα που μπαίνει στην ρίζα και αφήνει ξανοιγμένα τα μήκη, δίνει την εντύπωση πως τα μαλλιά σου έχουν ανοίξει από τον ήλιο. Δες το πριν και το μετά στο σύνδεσμο.

Face frame balayage

Το μπαλαγιάζ που πλαισιώνει το πρόσωπο -aka face frame/money piece– δίνει όσο φως χρειάζεσαι στα μαλλιά το καλοκαίρι, χωρίς να κάνεις δραματικές αλλαγές. Είναι εύκολο, γρήγορο και κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο ένα full head balayage.

Ζεστό ξανθό beachy balayage

Για μεσαίες φυσικές βάσεις, είναι ιδανικό. Τα μαλλιά σου θα φτάσουν αυτούς τους τόνους χωρίς να καταστραφούν, πιθανότατα σε ένα μόνο session. Χαρίζει beachy vibes και αυτό το Καλιφορνέζικο ξανθό που δείχνει τέλειο το καλοκαίρι.

Περλέ ξανθό μπαλαγιάζ

Για μεσαίες και ανοιχτές βάσεις το περλέ ξανθό μπαλαγιάζ, είναι ιδανικό αν θέλεις κάτι πολύ ανοιχτό και πολύ φωτεινό για το καλοκαίρι, τύπου Σκανδιναβικό ξανθό.

Bronde balayage

Ούτε ξανθό, ούτε καστανό. Το bronde βρίσκεται κάπου στη μέση. Θα σε φρεσκάρει χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο την υγεία των μαλλιών σου.

Editor’s Tip

Όλα αυτά τα καλοκαιρινά μπαλαγιάζ είναι υπέροχο, αλλά πριν επιλέξεις να κάνεις ντεκαπάζ για να ανοίξεις τα μαλλιά σου τώρα, κράτησε υπόψιν πως το καλοκαίρι ανοίγουν τα μαλλιά μας ένα τόνο, οπότε ζήτησε ένα ήπιο αποτέλεσμα. Επιπλέον, το καλοκαίρι, το χλώριο, η θάλασσα και το συχνό λούσιμο, ξεθωριάζει το όμορφο χρώμα των μαλλιών. Προστάτεψε τα με αντηλιακό και προτίμησε μια σειρά για τα μαλλιά, χωρίς θειικό άλας, για να διατηρήσεις το χρώμα τους περισσότερο.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται