Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Πιο Εντυπωσιακά Μπαλαγιάζ Με Κόκκινους Τόνους

Μπαλαγιάζ με κόκκινους τόνους - The Cover

Συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά μπαλαγιάζ με κόκκινους τόνους, για να διαλέξεις το επόμενο σου hairlook μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια!

Το μπαλαγιάζ σίγουρα ξέρεις τι είναι, ξέρεις όμως πόσο πολύ μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις και την συγκεκριμένη τεχνική; Στα χέρια ενός καλού hair colorist, ο καμβάς που είναι τα μαλλιά μας, μπορεί να μετατραπεί σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Όταν μάλιστα αλλάζει η εποχή και μπαίνουμε στο φθινόπωρο ή στο χειμώνα που πέφτουν οι θερμοκρασίες, όλες μας επιζητούμε πιο ζεστές και πιο σκούρες αποχρώσεις. Και μπορεί στην Ελλάδα το κόκκινο να μην είναι το “φυσικό” μας χρώμα, είναι όμως αυτό που πρωταγωνιστεί στις τάσεις τις τελευταίες σεζόν και φέτος γνωρίζει μια ακόμη μεγαλύτερη αναβίωση σαν hair color trend.

Επειδή λοιπόν, σας έχουμε δείξει μέχρι τώρα αμέτρητες προτάσεις για κάραμελ μπαλαγιάζ, για μπεζ ξανθά και για πλατινέ ξανθά μπαλαγιάζ, σήμερα ήρθε η σειρά να σας προτείνουμε διαφορετικά και άκρως εντυπωσιακά κόκκινα και χάλκινα μπαλαγιάζ για όσες λατρεύουν τους γήινους τόνους είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι. Εμείς δηλώνουμε fans αυτών των αποχρώσεων καθώς σίγουρα ξεχωρίζουν, απλά πρέπει να γνωρίζεις πως και αυτά απαιτούν την φροντίδα τους, καθώς αν είσαι μελαχρινή, για να γίνεις κοκκινομάλλα θα πρέπει να υποστείς την διαδικασία του ντεκαπάζ.

Φυσικά, όταν μιλάμε για μπαλαγιάζ με κόκκινους τόνους δεν μιλάμε αποκλειστικά για το κόκκινο της φωτιάς ή μόνο για τους κλασσικούς χάλκινους τόνους, αλλά για ένα φάσμα που κυμαίνεται από rose gold και πυρόξανθα μέχρι καστανά bronze και σκούρα κόκκινα.

Δες παρακάτω τα ωραιότερα κόκκινα μπαλαγιάζ και μη ξεχάσεις να μας κάνεις follow σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά. Ακόμη, δες τις πιο θεαματικές μεταμορφώσεις με κόκκινους τόνους και διάβασε ποιος κόκκινος τόνος σου ταιριάζει.