Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Πιο Ωραία Ombre Balayage Για Να Πάρεις Έμπνευση

Balayage ombre looks για να πάρεις ιδέες

Μάθε τα πάντα για το μπαλαγιάζ όμπρε και δες τα ωραιότερα looks που συγκεντρώσαμε για να πάρεις ιδέες.

Σήμερα δεν θα ξεκινήσουμε λέγοντας σου τι είναι το μπαλαγιάζ ή οι παρεμφερείς τεχνικές -αφού τα έχουμε αναλύσει ξανά διεξοδικά- αλλά θα περάσουμε απευθείας στο θέμα μας, που δεν είναι άλλο από το μπαλαγιάζ ομπρε.

Αν μας ρωτήσεις τι είναι αυτό το look και που διαφέρει από το κοινό μπαλαγιάζ, θα σου πούμε πώς το balayage ombre, έχει και ένα σταδιακό άνοιγμα προς τις άκρες των μαλλιών. Το λατρεύουμε γιατί θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι και δείχνει εξίσου εντυπωσιακό με το κοινό μπαλαγιάζ.

Με ποια τεχνική επιτυγχάνεται το μπαλαγιάζ όμπρε

Όσον αφορά την τεχνική του ombre μπαλαγιάζ και την διαφορά με το απλό μπαλαγιάζ μπορούν να την κάνουν οι εξής παράγοντες:

  • η ποσότητα του ντεκαπάζ προς τις άκρες
  • η τεχνική (αν χρησιμοποιείται η surface τεχνική, απλά βάφεται και η κάτω πλευρά στις άκρες των μαλλιών για να επιτευχθεί το ombre)
  • ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικός βαθμός οξυζενέ, για να ανοίξουν περισσότερο οι άκρες.

Φυσικά, το ξάνοιγμα μπορεί να ξεκινά από όποιο σημείο θέλετε και να είναι και όσο έντονο θέλετε. Μπορεί να είναι μόνο στις άκρες ή να ξεκινά από τη μέση των μαλλιών προς τα κάτω. Μπορεί να είναι 3-4 τόνους πιο ανοιχτό από τις ανταύγειες ή 1-2 τόνους. Όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσετε με την colorist πριν καταλήξετε στις λεπτομέρειες του look σας.

Ποιες είναι οι διαφορές με το κλασσικό ombre και ποιες οι διαφορές με το μπαλαγιάζ

Το απλό ombre, αφορά την διαβάθμιση χρώματος από την ρίζα προς τις άκρες σε όλο το μαλλί χωρίς ανταύγειες, ενώ το μπαλαγιάζ όμπρε αφορά τον συνδυασμό έντονου ξανοίγματος στις άκρες, με τις ανταύγειες από το μπαλαγιάζ.

ALSO READ: Μπαλαγιάζ Σε Κοντά Μαλλιά

Τώρα που λύσαμε όλες σου τις απορίες για το balayage ombre, δες τα ωραιότερα looks που εντοπίσαμε και πάρε ιδέες! Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.