Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε σγουρά μαλλιά

Μπαλαγιάζ σε σγουρά μαλλιά

Έχουμε συγκεντρώσει 12 απίστευτα εντυπωσιακά hairlooks με μπαλαγιάζ σε σγουρά μαλλιά, σε όλα τα χρώματα για να πάρεις ιδέες

Τα σγουρά μαλλιά, έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. Θέλουν ιδιαίτερο κούρεμα από έναν hair stylist με μεγάλη εμπειρία σε κουρέματα για σγουρά μαλλιά, ιδιαίτερη περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα για σγουρά μαλλιά, ακόμη και λιγότερο συχνό λούσιμο από άλλους τύπους μαλλιών. Μάθε περισσότερα για το πόσο συχνά πρέπει να λούζεσαι.

Δεδομένων λοιπόν των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά, πολλές φορές υπάρχει η πεποίθηση πως ένα εντυπωσιακό μπαλαγιάζ σε σγουρά μαλλιά, είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί.

Εδώ, όπως καταλαβαίνεις θα σου πούμε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς μπορεί να επιτευχθεί με αρκετούς τρόπους, πλην του μπαλαγιάζ με κρεπάρισμα στις ρίζες. Αν επισκεφθείς έναν εξειδικευμένο στο μπαλαγιάζ colorist, σε τεχνικές free painting αλλά και σε foilayage χωρίς κρεπάρισμα, θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα.

Για να μπορέσεις να οραματιστείς πώς μπορεί να δείξει ένα μπαλαγιάζ στα μαλλιά σου -ότι τύπο μπούκλας και να έχεις- έχουμε συγκεντρώσει τα πιο εντυπωσιακά balayage σε όλα τα χρώματα.

#1. Κόκκινο με σκούρο ροζ μπαλαγιάζ όμπρε

#2. Κάραμελ μπαλαγιάζ

#3. Ανοιχτό ξανθό σαντρέ μπαλαγιάζ όμπρε

#4. Ξανθό χρυσό μπαλαγιάζ highlights

#5. Ξανθό μελί μπαλαγιάζ

#6. Mushroom καστανό μπαλαγιάζ

#7. Vanilla blonde μπαλαγιάζ

#8. Ανοιχτό ξανθό της άμμου μπαλαγιάζ σε σγουρά μαλλιά

#9. Ζεστό καστανό μπαλαγιάζ

#10. Ανοιχτό ξανθό χρυσό ολικό μπαλαγιάζ

#11. Σκούρο ξανθό χρυσό μπαλαγιάζ

#12. Κόκκινο με ροδακινί μπαλαγιάζ όμπρε