Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Banana liner: looks και tips για να το πετύχεις

Banana liner: τι είναι, πώς να το πετύχεις και banana liner eye makeup looks για να πάρεις ιδέες για το καλοκαίρι

Είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο trend μακιγιάζ για το 2022. Είναι μια καταπληκτική τεχνική επίσης, για να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα. Τέλος, είναι ένα πολύ ευέλικτο eye makeup look, χαρακτηριστικό, μη βαρετό και πολύπλευρο. Μιλάμε για το banana liner, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις αμέτρητα makeup looks.

Σου το προτείναμε ως μια από τις hot τάσεις στο μακιγιάζ για το 2022, σου δείξαμε και look για μακιγιάζ με μπλε χρώμα, σου το προτείναμε και ως τεχνική μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια. Αν και λίγο πολύ δηλαδή σου έχουμε ξαναμιλήσει για αυτό, το banana liner σήμερα αποκτά δικό του αφιέρωμα.

Τι είναι το banana liner look

Η τεχνική μακιγιάζ που γνωρίζει μεγάλη αναβίωση φέτος είναι το banana liner. Το eyeliner με γραμμή σχήματος μπανάνας επάνω από την κόγχη του ματιού, ήταν το σήμα κατατεθέν της Τwiggy και σε συνδυασμό με λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο, τα μάτια της έδειχναν ασύγκριτα μεγάλα.

Αυτή την σεζόν, θα δεις την τεχνική να χρησιμοποιείται για να μεγαλώσει τα μάτια και να τους δώσει μια funky πινελιά με πράσινα, μπλε και άλλα ζωηρά χρώματα. Ανορθώνει ασύγκριτα το βλέφαρο, αφού στην ουσία μεγαλώνει την κόγχη του ματιού. Οι celebs που το έχουν υιοθετήσει είναι κυριολεκτικά αμέτρητες, ενώ επίσης είναι και το makeup look που είδαμε περισσότερο από όλα, στο πρόσφατο Coachella festival.

#1. Minimal liner

source

Φυσικά, δεν χρειάζεται κάθε look να είναι εξεζητημένο. Ισορρόπησε το ιδιαίτερο look με ένα χρωματιστό μολύβι και άφησε το βλέφαρο άβαφο ή βάψε σε ουδέτερους τόνους.

#2. Glitter στο βλέφαρο και eyeliner

Μακιγιάζ-ματιών-με-μπλε-σκιές
poniroma

Η πιο glam εκδοχή του, θέλει σκιά με glitter σε όλο το βλέφαρο και χρωματιστή γραμμή επάνω από την κόγχη.

#3. Banana glitter liner

chiaraferragni

Άλλο ένα ισορροπημένο look, που μπορείς να υιοθετήσεις για φεστιβάλ και βραδινές εξόδους, είναι να δημιουργήσεις την γραμμή, με ένα glitter eyeliner. Πολύ εντυπωσιακό όταν επιλέγεις έντονα χρώματα και σετάρεις με το υπόλοιπο σύνολο όπως η Κιάρα Φεράνι.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται