Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Καλύτερα Mini Ψυγεία Για Τα Καλλυντικά Σου

Μίνι ψυγεία καλλυντικών: η πολυτέλεια που χρειάζεσαι - The Cover

Μίνι ψυγεία καλλυντικών, ψυγεία ομορφιάς ή Αγγλιστί beauty fridge: απαραίτητη πολυτέλεια ή περιττό έξοδο;

Είναι μικροσκοπικά, χαριτωμένα και πολύχρωμα. Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες φωτογραφικές αποδείξεις – 6.540 εικόνες με hashtag #beautyfridge στο Instagram- το μίνι ψυγείο ομορφιάς φαίνεται να έχει αντικαταστήσει τις “shelfie” στο μπάνιο, ως ένας νέος και προτιμώμενος τρόπο για να αναδείξεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά.

Μίνι ψυγεία καλλυντικών: η πολυτέλεια που χρειάζεσαι - The Cover

Δεν είναι δύσκολο να δούμε το γιατί: μινιατούρα σε μέγεθος και σε αποχρώσεις του baby pink/baby blue/lavender, αυτά τα συρρικνωμένα ψυγεία είναι το πιο instagrammable προϊόν ομορφιάς της σεζόν και δείχνει τόσο κουκλίστικο, που θα μπορούσε να το είχε εφεύρει η ίδια η Barbie.

ALSO READ: 10 Πουδρέ Αρώματα Για Να Μυρίζεις Καθαριότητα

Ιδίως όταν είναι γεμάτο με πολύχρωμα προϊόντα περιποίησης δέρματος, είναι σαν ένα μίνι προσωπικό κατάστημα ομορφιάς.

Μίνι ψυγεία καλλυντικών: είναι απαραίτητα;

Εάν σκεφτείς, πως όσο εξελίσσεται η βιομηχανία ομορφιάς και περιποίησης, τόσο επιστρέφει στην παραδοσιακή/φυσική σύσταση προϊόντων, τότε καταλαβαίνεις πως ένα μίνι ψυγείο καλλυντικών, μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητο.

Αν και σε πολλές γυναίκες μπορεί να μοιάζει περιττό, αφού όλα τα προϊόντα ομορφιάς περνάνε από τεστ σταθερότητας, υπάρχουν κάποιες κατηγορίες προϊόντων που χρειάζονται πιο σταθερές και χαμηλές θερμοκρασίες, για να παραταθεί η διάρκεια ζωής τους. Σε πολλά από αυτά μάλιστα, οι ίδιες οι εταιρείες συστήνουν να τα αποθηκεύουμε στο ψυγείο για να παρατείνουμε την διάρκεια ζωής τους και την ένταση επίδρασης των συστατικών τους.

Η πρώτη κατηγορία είναι οι φυσικές ή βιολογικές φόρμουλες που σαφώς έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με συνθετικά προϊόντα ομορφιάς.

Ένα φυσικό προϊόν περιποίησης του δέρματος, είναι ωφέλιμο να το αποθηκεύετε σε πιο δροσερό περιβάλλον σε αντίθεση με ένα ζεστό, υγρό μπάνιο ή σε πολύ φωτεινά και ζεστά σημεία του σπιτιού, γιατί κινδυνεύει να οξειδωθεί και να “χαλάσει” ακριβώς όπως και ένα λαχανικό ή ένα φρούτο. Άλλωστε, τα περισσότερα natural προϊόντα ομορφιάς, περιέχουν συστατικά που ανευρίσκουμε σε αυτές τις κατηγορίες τροφίμων.

Η δεύτερη κατηγορία προϊόντων περιποίησης που διατηρείται καλύτερα σε ένα μίνι ψυγειάκι, είναι τα παραφαρμακευτικά προϊόντα, όπως αλοιφές, προϊόντα καθαρισμού αλλά και οι αντηλιακές κρέμες.

The Balm ψυγείο καλλυντικών 79,00 €


Stylpro x Asos exclusive μίνι ψυγείο για καλλυντικά

Stylpro x Asos exclusive μίνι ψυγείο για καλλυντικά €69.99 €55.95

Η τρίτη κατηγορία, είναι κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για το μακιγιάζ σου, τα οποία είναι σε κρεμώδη μορφή.

Αυτά μπορούν να είναι τα lip balms, τα κραγιόν σε μορφή bullet, τα κρεμώδη ρουζ, οι κρεμώδεις σκιές και γενικότερα τα καλλυντικά των οποίων η υφή μπορεί να αλλάξει, αν εκτεθούν σε υψηλές θερμοκρασίες.

Επιπλέον, ακόμη και κάποια από τα εργαλεία ομορφιάς που μπορεί να χρησιμοποιείς στην ρουτίνα περιποίησης, έχουν μεγαλύτερη απόδοση όταν έχουν αποθηκευτεί σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σκέψου, ένα jade roller, μια επαναχρησιμοποιούμενη gel-μάσκα για τα μάτια, η οποία όπως και το πανάρχαιο τρικ με τις φέτες αγγουριού, έχει επίδραση στην μικροκυκλοφορία του αίματος, εάν προέρχεται από το ψυγείο.


Mini φορητό ψυγειάκι 29,95€


Αναλυτικά, τα προϊόντα που μπορείς να αποθηκεύσεις στο ψυγείο ομορφιάς:

Μάσκες προσώπου, κρέμες ματιών, κρέμες προσώπου, αλοιφές, σέρουμ ρετινόλης ή Βιταμίνης C, αντηλιακά, κραγιόν, lip balms, κρεμώδη προϊόντα μακιγιάζ, jade rollers, έλαια, μάσκες ματιών, φυσικά/βιολογικά προϊόντα περιποίησης, αρώματα, προϊόντα αλόης, toners, face mists και προϊόντα που δε χρησιμοποιείς συχνά.

Κάποια από τα κορυφαία clean brands, που περιέχουν πολλά φυσικά συστατικά και σίγουρα θα αποθηκεύονταν πιο σωστά σε ένα μίνι ψυγειάκι:

Drunk Elephant, Fresh, Glow Recipe, REN Clean Skincare, Pai Skincare, Mario Badescu, Peter Thomas Roth, κ.α.

Ετικέτες: