5 Συνδρομητικά Κουτιά Ομορφιάς Για Να Δοκιμάζεις Τα Πιο Hot Προϊόντα

…και να βγεις λίγο από την ρουτίνα σου.

Εάν κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα καλλυντικών νιώθεις πως χάνεσαι και δεν ξέρεις τι προϊόντα να δοκιμάσεις, αν έχεις βαρεθεί την ρουτίνα ομορφιάς σου και νιώθεις πως κάποιες προσθήκες είναι απαραίτητες, αν ακόμα τα προϊόντα που χρησιμοποιείς δεν σε καλύπτουν πια, τότε αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις είναι κάποιο συνδρομητικό κουτί ομορφιάς. 

Τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς, σκοπό έχουν να ανοίξουν τους ορίζοντες σου ως προς το θέμα της περιποίησης και του μακιγιάζ και να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τα καλύτερα προϊόντα του εμπορίου.

Εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε 5 συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς από Ελλάδα και εξωτερικό, που πιστεύουμε πως είναι και τα καλύτερα.

#1. ASOS BEAUTY BOX

Το Asos είναι πιο ακριβές να πούμε πως δεν προσφέρει κάποια συνδρομή, προσφέρει όμως το δικό του beauty box που περιέχει 5-7 προϊόντα. Σου συνιστούμε να τσεκάρεις τις νέες αφίξεις στην κατηγορία Face + Body αρκετά συχνά, ώστε να προλάβεις να το αγοράσεις μόλις κυκλοφορήσει, αφού εξαντλείται υπερβολικά γρήγορα. Για εμάς είναι από τα καλύτερα της λίστας, γιατί δεν σε δεσμεύει κάποια συνδρομή.

Τα καλύτερα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς για να δοκιμάσεις

CHECK FACE + BODY


 

#2. LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX

Για το συνδρομητικό κουτί του Look Fantastic έχουμε κάνει και εκτενές review και εν κατακλείδι το λατρεύουμε. Η επιλογή των προϊόντων φανταστική, η συσκευασία προσεγμένη, η σχέση αξίας προϊόντων/κόστους κουτιού, είναι πραγματικά ασύγκριτη.

Τα καλύτερα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς για να δοκιμάσεις

GET IT


 

#3. CHERRYBOX

Ελληνικό συνδρομητικό εποχιακό κουτί ομορφιάς -τριμηνιαίο-, με πολύ μεγάλο fan base. Δεν θα σου πούμε ψέματα ότι το έχουμε δοκιμάσει, αλλά αν κρίνουμε από τις κριτικές και τα brands που βλέπουμε να περιλαμβάνονται στα κουτιά, πιστεύουμε πως θα μείνεις ευχαριστημένη.

Τα καλύτερα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς για να δοκιμάσεις

GET IT


 

#4. GLOWBOX

Ακόμη ένα Ελληνικό συνδρομητικό κουτί ομορφιάς, το οποίο είναι διμηνιαίο και αρκετά θεματικό, κάτι που μας αρέσει πολύ. Τα brands που μπορεί να βρεις: Fresh Line, Youth Lab, Mario Badescu, Me Me Me, Elemis, Murad, Euthalia κ.α.

Τα καλύτερα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς για να δοκιμάσεις

GET IT


 

#5. MINTD BOX

Αγγλικό συνδρομητικό κουτί ομορφιάς με προϊόντα πολυτελείας και σίγουρα το πιο ακριβό της λίστας μας με κόστος 70£. Περιέχει 4-5 full/deluxe προϊόντα από brands όπως Neom, Oskia, Odacit, Omorovica κ.α.

Τα καλύτερα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς για να δοκιμάσεις

GET IT


 

ALSO READ: Ποια Αρώματα Βρίσκουν Οι Άντρες Ελκυστικά

No Comments Yet

Comments are closed