Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μπεζ Ξανθά Μπαλαγιάζ Για Να Ζητήσεις Στο Επόμενο Ραντεβού

Μπεζ ξανθό μπαλαγιάζ - The Cover

Μπεζ ξανθό μπαλαγιάζ: τα hairlooks που πρέπει να δεις πριν το επόμενο μπαλαγιάζ

Επειδή ξέρουμε πως μόλις τελειώσει η καραντίνα…τα κομμωτήρια θα πλημμυρίσουν, τι λες για λίγη έμπνευση; Για να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή πως να ανανεώσεις το hairlook σου για τις γιορτές, σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, που ταιριάζει στο μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων. Μπεζ ξανθό μπαλαγιάζ.

Γενικά, όλες αγαπάμε το μπαλαγιάζ καθώς μπορεί εύκολα να συνδυάσει το φυσικό μας με το ξανθό ώστε να μην δείχνει ξένο επάνω μας, αν έχουμε αρκετά σκούρο μαλλί και το μπεζ ξανθό είναι αυτό που κολακεύει τις σταρένιες Μεσογειακές επιδερμίδες, περισσότερο από κάθε απόχρωση.

Επειδή όμως ξέρουμε εκ πείρας, πως πολλές φορές δεν είναι αρκετά εύκολο να εξηγήσεις σωστά στην κομμώτρια σου αυτό που θες, σίγουρα χρειάζεσαι μια οπτική ερμηνεία των μαλλιών που ονειρεύεσαι.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές για διαφορετικό αποτέλεσμα και διαφορετικό χρόνο μεταξύ των ραντεβού σου, ακόμη και στο μπαλαγιάζ. Το τι ακριβώς χρειάζεσαι, καθορίζει και ποια από τις τεχνικές πρέπει να εφαρμοστούν στην περίπτωση σου.

Σε πολλές περιπτώσεις, μπορούν να εφαρμοστούν περισσότερες από μία τεχνικές, για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, αν θες πιο φωτεινά τα μπροστινά σου τσουλούφια, για το λεγόμενο “moneypiece μπαλαγιάζ” μπορεί η hair colorist να χρησιμοποιήσει μια τεχνική babylights με αλουμινόχαρτο, ενώ στο υπόλοιπο κεφάλι να χρησιμοποιήσει τεχνική free hand.

Για να έρθεις λοιπόν εύκολα σε συνεννόηση με την hair colorist, αρκεί να της δείξεις μια από τις hair photos, που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω και να της πεις σε πόσο καιρό θέλεις να την επισκεφθείς για ανανέωση. Αυτό που πρέπει να τονίσεις, -καθώς είναι ένα λάθος που συναντάμε να κάνουν αρκετά συχνά πολλές hair stylists στην Ελλάδα-, είναι πως θέλεις και μπεζ τόνους μέσα στο ρεφλέ σου και όχι απλά σαντρέ. Το σαντρέ μόνο του, εξουδετερώνει απλά την κιτρινίλα, βγαίνει πάντα μουντό, βαρετό και αφαιρεί από την φωτεινότητα που θα μπορούσε να έχει το ξανθό σου. Επιπλέον, σκοτεινιάζει το πρόσωπο και προσθέτει χρόνια.

Θα εκπλαγείς αν δεις πόση διαφορά μπορούν να κάνουν μερικές σταγόνες μπεζ ή χρυσού, αν ταιριάζει το χρυσό στην επιδερμίδα σου.

ALSO READ: Θεαματικές Μεταμορφώσεις Μαλλιών Με Κόκκινους Τόνους

Πριν δεις τα ωραιότερα μπεζ ξανθά μπαλαγιάζ, μη ξεχάσεις να μας κάνεις follow σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Μπεζ ξανθό μπαλαγιάζ σε βαριά εφαρμογή στο μπροστινό μέρος με τεχνική open air, για λιγότερη διάσταση, περισσότερο φωτεινό και ομοιόμορφο χρώμα. Μετακινήσου με το βελάκι για να δεις το πριν.

Μπεζ ξανθό μπαλαγιάζ σε σκούρη βάση, που πιθανότατα έγινε με αλουμινόχαρτα. Αρκετή διάσταση και αρκετοί διαφορετικοί τόνοι ανταύγειας σε όλο το κεφάλι. Μελί, μπεζ ξανθό, πλατινέ ξανθό και σκούρο καστανό, μπλέκονται όλα μαζί και δημιουργούν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα που όμως απαιτεί πολύ συχνή και δύσκολη συντήρηση.

Rooted μπεζ ξανθό για ομοιόμορφο χρώμα και πιο ομαλή μετάβαση από το φυσικό χρώμα της ρίζας στο ξανθό, καθώς μεγαλώνει. Φαίνεται πιο όμορφο σε όσες είναι αρκετά ξανθές, από 7 level και πάνω. Αν το φυσικό σου είναι αρκετά σκούρο καλύτερα να προτιμήσεις ένα μπαλαγιάζ με διάσταση ώστε να γίνεται blending με την ρίζα, για πιο φυσικό αποτέλεσμα και λιγότερο συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Ακριβώς αντίθετο από το παραπάνω, αυτό είναι ένα μπεζ ξανθό μπαλαγιάζ με πολύ βάθος και διάσταση. Δίνει φως και ξάνοιγμα αρκετά κάτω από τη ρίζα και ενδείκνυται για όσες δεν τους ενδιαφέρει πόσο θα μακρύνει η ρίζα. Σίγουρα δεν είναι για όσες έχουν αρκετά γκρίζα.

Ενδιάμεσο από τα δύο παραπάνω, είναι το κλασσικό μπεζ ξανθό μπαλαγιάζ με διάσταση, που αφήνει το φυσικό χρώμα ως ανταύγεια σε όλο το κεφάλι, για πολύ φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα και μπλέκει ισόποσα το ξανθό με το φυσικό από τη ρίζα ως την άκρη. Ενδείκνυται για όσες θέλουν αραιές επισκέψεις στο κομμωτήριο, αφού μπορεί να σου επιτρέψει να ξαναπάς ακόμη και μετά από 6 μήνες.

Κι ένα βίντεο, για να δεις την ομορφιά του μπεζ ξανθού.