Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

24 από τα ωραιότερα μπαλαγιάζ που έχουμε δει ποτέ

Τα ωραιότερα μπαλαγιάζ

Έχουμε συγκεντρώσει 24 από τα ωραιότερα μπαλαγιάζ looks που έχουμε δει ποτέ, σε όλα τα χρώματα, για να πάρεις ιδέες και να ανανεωθείς για τη νέα σεζόν

Το μπαλαγιάζ, αναμφισβήτητα είναι η τεχνική με την μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Στα περισσότερα κομμωτήρια όμως θα βρεις την τεχνική foilyage και όχι το αυθεντικό μπαλαγιάζ που επιτυγχάνεται με free paint τεχνικές.

Ο λόγος που δε εφαρμόζουν αυτή την τεχνική σε όλα τα κομμωτήρια, είναι γιατί πραγματικά απαιτεί πολύ δεξιότητα, γνώση και εμπειρία. Ο hair colorist, πρέπει να μπορεί να οραματιστεί το τελικό αποτέλεσμα και πώς θα δείχνει επάνω σου, ώστε να διαλέξει και την σωστή τοποθέτηση για το δικό σου πρόσωπο, να φωτίσει τα σωστά σημεία και να αφήσει βάθος στα υπόλοιπα.

Το αυθεντικό μπαλαγιάζ άλλωστε έχει διάσταση και σαν τεχνική δημιουργήθηκε ώστε να δίνει φως στα μαλλιά με φυσικά ξανοίγματα σε σημεία και όχι για ένα ολικό χρώμα στα μαλλιά, το οποίο βλέπουμε να δημιουργείται με τεχνικές foilyage, από τα περισσότερα κομμωτήρια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αρκετά κομμωτήρια στην Ελλάδα που να εφαρμόζουν free paint τεχνικές, ώστε να βρεις και εσύ ένα και να κάνεις το μπαλαγιάζ των ονείρων σου.

Τι κάνει λοιπόν ένα μπαλαγιάζ, εντυπωσιακό και πετυχημένο;

  • Το αψεγάδιαστο hairlook χρωματικά και τεχνικά -χωρίς blotches-,
  • η φυσικότητα στο τελικό αποτέλεσμα που εξαρτάται και από την εφαρμογή του ρεφλέ
  • και η εξατομικευμένη τεχνική τοποθέτησης ή ο συνδυασμός τεχνικών που χρησιμοποιείται, ώστε κάθε look να είναι μοναδικό και όχι καρμπόν όπως πχ. οι ανταύγειες.

Επειδή μέχρι τώρα, έχουμε γράψει αμέτρητα αφιερώματα για αυτή την αγαπημένη τεχνική βαφής μαλλιών και έχουμε δει πραγματικά αμέτρητα balayage looks, σήμερα θα σου προτείνουμε 24 από τα καλύτερα μπαλαγιάζ που έχουμε δει. Φυσικά, ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή όπως καταλαβαίνεις, αλλά αυτά τα looks που θα δεις παρακάτω, διακρίνονται από άψογη τεχνική, μοναδικό αποτέλεσμα και φυσικότητα.

hellobalayage
Ετικέτες: