Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα καλύτερα concealer με λιγότερα από 15€

Τα καλύτερα οικονομικά concealer ως 15€, που δεν υστερούν σε τίποτα από τα πανάκριβα high end καλλυντικά της αντίστοιχης κατηγορίας.

Οι μαύροι κύκλοι και τα ξεσπάσματα ακμής, συμβαίνουν σε όλες. Δεν σας αρέσει η εμφάνιση τους; Μην ανησυχείτε. Το σωστό κονσίλερ μπορεί ουσιαστικά να σβήσει όλα τα εμφανή προβληματική σημεία του προσώπου.

Αρκεί να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα, να κάνετε καλό blending και είστε έτοιμες για να χρωματίσετε όπως θέλετε τον καμβά του προσώπου σας. Αυτό φυσικά ισχύει και για τα πολύ φθηνά concealer, καθώς η χαμηλή τους τιμή δεν μειώνει την αποτελεσματικότητα τους.

Εξάλλου όλο και περισσότερες μάρκες με οικονομικά καλλυντικά έχουν πλέον διευρυμένη σειρά αποχρώσεων. Για να σας το αποδείξουμε, κάναμε εκτενή έρευνα και θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα οικονομικά concealer για ελαφριά ή πλήρη κάλυψη. Το τι θα επιλέξετε, εξαρτάται καθαρά από τον τύπο της επιδερμίδας σας, αφού οι τιμές που θα δείτε παρακάτω δεν ξεπερνούν τα 15€.

Δείτε τα και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Το καλύτερο concealer ελαφριάς κάλυψης που χτίζεται, για όλες τις επιδερμίδες: Maybelline Age Rewind Concealer

Maybelline Age Rewind Concealer

Maybelline Age Rewind Concealer 12,50€


Το καλύτερο concealer για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες και μέτρια/πλήρη κάλυψη: NYX Can’t Stop Won’t Stop Concealer

NYX Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation

NYX Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Concealer 9,35 €


Το καλύτερο concealer για ευαίσθητες και λιπαρές επιδερμίδες και μέτρια/πλήρη κάλυψη: Sephora Collection Full Coverage Concealer

SEPHORA COLLECTION concealer

Sephora Collection Best Skin Ever Concealer € 15,99


Εάν δεν έμεινες ικανοποιημένη και ψάχνεις ένα high end concealer δες τα καλύτερα concealer για κάθε budget!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται