Τα Καλύτερα Οικονομικά Make Up Για Τέλεια ‘Οψη

Κοινοποιήστε!

Τα καλύτερα οικονομικά makeup: όλα όσα χρειάζεσαι από ένα foundation στις καλύτερες τιμές. Κάλυψη, διάρκεια, καλά συστατικά.

Όσο και αν υποστηρίζουμε πως όσα λιγότερα layers στο πρόσωπο μας τόσο καλύτερα, ένα καλό foundation που μπορεί να χρειαζόμαστε σε ιδιαίτερες μέρες ή σε μέρες που ένα σπυράκι δεν λέει να κρυφτεί, είναι απαραίτητο να βρίσκεται στο νεσεσέρ μας.

Εάν όμως τα standards σου είναι υψηλά και το budget χαμηλό, τι κάνεις; Μας εμπιστεύεσαι να σου συστήσουμε τα καλύτερα οικονομικά makeup για το καθημερινό σου μακιγιάζ.

ALSO READ: Τα Καλύτερα Αδιάβροχα Προϊόντα Μακιγιάζ Για Το Καλοκαίρι

Τα καλύτερα οικονομικά μεικαπ

MAYBELLINE SUPERSTAY 24H FOUNDATION

Το Νο.1 oil-free foundation στην λίστα μας με τα καλύτερα οικονομικά foundation των τελευταίων ετών. Διαρκεί όλη μέρα, παρέχει πλήρη κάλυψη και ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες -ζέστη, ιδρώτας, κίνηση- αυτό μένει στην θέση του, χωρίς να βαραίνει με επιπλέον λιπαρότητα τους πόρους μας. Σου το συστήνουμε α-νε-πι-φύ-λα-κτα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για πλήρη κάλυψη και δύσκολες συνθήκες.

Maybelline Super Stay Full Coverage Foundation

MAYBELLINE SUPERSTAY 24H FOUNDATION  17,49€


ΝΥΧ CAN’T STOP WON’T STOP FOUNDATION

Σε 30 αποχρώσεις, δεν γίνεται να μην βρεις αυτό που πραγματικά θα ταιριάζει στους τόνους σου και θα κολακεύει την επιδερμίδα σου. Η ελαφριά, υγρή σύνθεση του με βάση το νερό, δίνει ματ τελείωμα, προσφέρει κάλυψη που μπορείς να την “χτίσεις” και πραγματικά διαρκεί όλη μέρα. Άψογο για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες.

Cant-Stop-Wont-Stop-Full-Coverage-Foundation

NYX Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation 17,45€


MAYBELLINE FIT ME MATTE + PORELESS FOUNDATION

Με τέλεια υφή και ικανοποιητική κάλυψη, αυτό το makeup δείχνει πραγματικά φυσικό και γίνεται ένα με το δέρμα, ενώ “γεμίζει” τους πόρους μεταμορφώνοντας την επιδερμίδα και κάνοντας την να δείχνει πολύ πιο ομοιόμορφη.

Τα καλύτερα οικοFit-Me-Matte-Poreless-Foundationνομικά make up για τέλεια όψη - The Cover

MAYBELLINE FIT ME MATTE + PORELESS FOUNDATION 6,45€


L’OREAL TRUE MATCH FOUNDATION

Η σειρά makeup που δείχνει πραγματικά μεγάλη σημασία στους υποτόνους της επιδερμίδας, ώστε να μπορούμε να βρούμε την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα. Δεν λέγεται True Match άδικα λοιπόν και επιπλέον εγγυάται πλήρη κάλυψη όλων των ατελειών.

Τα καλύτερα οικονομικά make up για τέλεια όψη - The Cover

L’OREAL TRUE MATCH FOUNDATION 12.24€


RIMMEL MATCH PERFECTION FOUNDATION 

Ελαφρύ, υγρό και αρκετά ενυδατικό αυτό το foundation παρέχει μεσαία κάλυψη και προστασία από τον ήλιο. Επιπλέον, στην τιμή προσφοράς που το βρήκαμε είναι και το πιο οικονομικό της λίστας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Τα καλύτερα οικονομικά make up για τέλεια όψη - The Cover

RIMMEL MATCH PERFECTION FOUNDATION €6,37

Κοινοποιήστε!