Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Fresh Looks Σε Κρεμ Αποχρώσεις

Crème de la crème: δες τα πιο υπέροχα και fresh outfit σε κρεμ αποχρώσεις

Αν υπάρχει κάτι που λατρεύουμε να φοράμε το χειμώνα για το παράδοξο του, αυτό είναι το λευκό. Φέτος όμως, έχουν μπει πολύ στο χάρτη και οι πολύ ανοιχτές παραπλήσιες ουδέτερες αποχρώσεις και μιλάμε για το κρεμ και το ιβουάρ, καθώς και τα πολύ ανοιχτά μπεζ. Όταν συνδυάζονται όλοι αυτοί οι τόνοι σε ένα look, το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει πολύ εντυπωσιακό, πολύ luxe και πολύ…ήρεμο.

Ναι, αυτά τα outfit πραγματικά αποπνέουν έναν ήρεμο δυναμισμό και μια γοητεία που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ενώ συγχρόνως κάνουν όλο το look να δείχνει πολύ ακριβό και πολυτελές.

Όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι, οι ανοιχτές ουδέτερες παλ αποχρώσεις, συνδυάζονται τόσο με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα όσο και σε παλ αποχρώσεις. Εμείς όμως -και όλες οι fashionista όπως θα δεις παρακάτω- τις λατρεύουμε σε συνδυασμό με αξεσουάρ σε ίδιους τόνους (μπεζ, ιβουάρ, λευκά, κρεμ) ενώ αν έπρεπε να διαλέξουμε άλλα χρώματα θα προτιμούσαμε το μαύρο, το ταμπά και το taupe, που σπάνε λίγο την μονοτονία χωρίς να τραβούν αποκλειστικά το μάτι.

ALSO READ: Πώς Να Φορέσεις Καμηλό Παλτό

Δες παρακάτω, τα πιο υπέροχα outfit σε κρεμ αποχρώσεις και γενικότερα σε ανοιχτές και ουδέτερες, να αναμειγνύονται σε ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα, που θα σε κάνει να θες να σπάσεις την καραντίνα. Δε το συστήνουμε φυσικά, αλλά συστήνουμε να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται