Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Intense αρώματα καλύτερα από τα πρωτότυπα

Intense αρώματα που λατρεύουμε

Δες ποια είναι τα intense αρώματα γυναικεία που προτιμούμε από τις πρωτότυπες εκδοχές τους, για το βελτιωμένο οσφρητικό αποτέλεσμα.

Στην αρωματοποιεία, οι μικρές παραλλαγές αρωμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ονομάζονται flankers. Τα flankers λοιπόν, μπορούν να διαφέρουν από την original αρχική έκδοση του αρώματος, είτε στο όνομα, είτε στις νότες, είτε ακόμη και στην συσκευασία, π.χ. σαν limited edition αρώματα.

Μια συνηθισμένη τακτική που ακολουθούν οι οίκοι αρωμάτων για τα πιο πετυχημένα αρώματα τους, είναι να κυκλοφορούν intense εκδοχές, με μικρές παραλλαγές στις νότες ενός αρώματος, είτε με την προσθήκη κάποιας νέας νότας, είτε με την αφαίρεση κάποιας άλλης.

Πολλές φορές ακόμη μέσα από τα intense αρώματα, γίνεται πιο έντονη και αισθητή κάποια από τις πιο χαρακτηριστικές νότες του αρώματος, με αυξημένη την περιεκτικότητα της.

Τα intense αρώματα, είναι όντως μια κατηγορία που πολλές φορές μας βάζει σε πειρασμό να αποκτήσουμε την πιο έντονη version ενός αρώματος που έχουμε ήδη αγαπήσει.

Έχουμε πάντα μεγάλες προσδοκίες όταν ανακοινώνονται intense κυκλοφορίες αρωμάτων και η αλήθεια είναι πως πολύ σπάνια προτιμούμε την original version από την intense. Σίγουρα και οι ίδιοι οι οίκοι αρωμάτων λαμβάνουν υπόψιν τα σχόλια των καταναλωτών και έτσι διαμορφώνουν την intense εκδοχή με βάση αυτά τα σχόλια, καταλήγοντας στην ουσία σε ένα πολύ βελτιωμένο αποτέλεσμα.

Σήμερα, θα σου προτείνουμε τα γυναικεία intense αρώματα που έχουμε αγαπήσει πολύ περισσότερο από τα original, για να είσαι σίγουρη ποια κυκλοφορία να επιλέξεις. Αν και σίγουρα η επιλογή ενός αρώματος είναι κάτι καθαρά προσωπικό, μερικά στοιχεία που θα αναφέρουμε ίσως σε βοηθήσουν να επιλέξεις.

#1. YSL LIBRE INTENSE

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός βελτιωμένου αρωματικού αποτελέσματος. To YSL Libre όταν κυκλοφόρησε έκανε πάταγο αν και ήταν πολλά τα αρνητικά σχόλια για μια έντονη κιτρώδη νότα που έδινε μια περισσότερο masculine αίσθηση στο άρωμα.

Στην intense εκδοχή του αρώματος, αυτή η νότα αφαιρέθηκε εντελώς, ενώ έχουν τονιστεί οι πιο γλυκιές νότες, οι οποίες ομολογουμένως αποτελούσαν την άκρως ελκυστική βάση του αρώματος. Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτές που δεν λάτρεψαν το YSL Libre και σου φάνηκε αρκετά βαρύ για γυναικείο άρωμα, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το YSL Libre intense, καθώς είναι αμιγώς θηλυκό και αισθησιακό.

YSL Libre intense edp από 50,01 €


#2. GIVENCHY L’INTERDIT INTENSE

Σας το έχουμε προτείνει πολλές φορές, όχι μόνο γιατί θεωρούμε πως είναι ένα υπερ-σέξι άρωμα, αλλά γιατί περιέχει έναν συνδυασμό από νότες που σίγουρα δεν είναι και τόσο συχνός. Ποια είναι η διαφορά του όμως από την OG εκδοχή;

Καταρχάς, θεωρούμε πως το L’Interdit ναι μεν έχει πολύ καλή διάρκεια, αλλά είναι ένα αρκετά generic λευκό λουλουδάτο άρωμα που θυμίζει αμέτρητα άλλα άρωμα και σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει ένα άρωμα υπογραφή. Αν αυτό είναι ένα άρωμα ημέρας, τότε η black intense εκδοχή του είναι όλα τα εντελώς αντίθετα. Είναι σκοτεινό, σέξι, μυστηριώδες, χαρακτηριστικό άρωμα με προσωπικότητα.

Αν και σε αυτήν την εκδοχή επίσης συναντάμε λευκά άνθη, το μαύρο πιπέρι και το σουσάμι που προστίθενται, του δίνουν αυτό το κάτι που έλειπε για να μπει στην λίστα μας με τα must have αρώματα.

LINTERDIT-EAU-DE-PARFUM-INTENSE

Givenchy L’interdit intense edp από 64,56 


#3. GUCCI GUILTY INTENSE

Αν σου αρέσουν τα περισσότερα Gucci αρώματα αλλά βρίσκεις πως δεν διαρκούν καθόλου…δεν είσαι η μόνη. Πιο συγκεκριμένα, αν αγαπάς το Gucci Guilty και εύχεσαι να διαρκούσε λίγο περισσότερο, τότε το Gucci Guilty intense δεν θα σε απογοητεύσει.

Εκτός από την μεγαλύτερη προβολή και διάρκεια, το intense σίγουρα θα σου φανεί και περισσότερο “guilty” από το πρωτότυπο, καθώς αφαιρούνται σχεδόν όλες οι φρουτώδεις νότες και η βανίλια και προστίθεται η βιολέτα, που του δίνει μια χαρακτηριστική πουδρέ αίσθηση.

Έτσι, λάμπει ακόμη περισσότερο το ζωώδες κεχριμπάρι της βάσης, δημιουργώντας ένα ισοροπημένο, σέξι, ζεστό άρωμα, τέλειο για όλες σου τις εξόδους.

Gucci-Guilty

Gucci Guilty Intense edp από 49,69 €