Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα καλύτερα σέρουμ για βλεφαρίδες & πώς να τα εφαρμόσεις

Δες ποια είναι τα καλύτερα σέρουμ για βλεφαρίδες, που προωθούν την γρήγορη ανάπτυξη τους αλλά και πώς να τα εφαρμόσεις

Εάν είστε μια από τις πολλές γυναίκες που δε μπορούν να πετύχουν μια εμφάνιση πλούσιων βλεφαρίδων, τότε σας συστήνουμε να δοκιμάσετε έναν ορό βλεφαρίδων. Προτού δοκιμάσετε οποιοδήποτε προϊόν που ισχυρίζεται ότι βοηθάει τις βλεφαρίδες σας να αναπτυχθούν, είναι σίγουρα χρήσιμο να γνωρίζετε πώς λειτουργούν τα σέρουμ βλεφαρίδων.

Τα Καλύτερα Σέρουμ Για Βλεφαρίδες - The Cover

Διάβασε παρακάτω τα πάντα για τους ορούς βλεφαρίδων και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Πώς λειτουργούν οι οροί για βλεφαρίδες

Ένα σέρουμ για βλεφαρίδες μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για όσες δεν μπορούν να ανεχθούν τη μάσκαρα ή για εκείνους που απλά θέλουν ένα φυσικό look. Οι οροί βλεφαρίδων είναι υπέροχοι επειδή περιέχουν συστατικά που προάγουν και επεκτείνουν τη φάση ανάπτυξης των τριχών, όπως προσταγλανδίνες και πεπτίδια. Οι οροί ανάπτυξης των βλεφαρίδων βοηθούν επίσης να μαλακώσουν οι βλεφαρίδες, έτσι ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν και να πέσουν.

Δες ακόμη: Οι Καλύτερες Μάσκες Για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά

Τι βοηθά τις βλεφαρίδες να μεγαλώσουν

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έναν ορό που ενδυναμώνει, ενυδατώνει και μαλακώνει τις βλεφαρίδες. Τα κεραμίδια ενυδατώνουν και μαλακώνουν τις τρίχες για να τις διατηρούν υγιείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η βιοτίνη, ή αλλιώς βιταμίνη Β7, είναι μια πολύ γνωστή βιταμίνη «μαλλιών», που λειτουργεί αυξάνοντας τη δύναμη και μειώνοντας τη θραύση στον άξονα της τρίχας. Έτσι, οι τρίχες μπορούν να μεγαλώσουν περισσότερο. Η πανθενόλη, παράγωγο της βιταμίνης Β5, επίσης μπορεί να λειτουργεί παρόμοια.

Ωστόσο, οι δερματολόγοι προειδοποιούν επίσης ότι ορισμένα συστατικά σε ορισμένους ορούς βλεφαρίδων μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και μερικές φορές αλλεργική αντίδραση. Εάν τα μάτια σας είναι ευαίσθητα, ξεκινήστε δοκιμάζοντας το προϊόν σε μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχετε αρνητική αντίδραση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα serum βλεφαρίδων

Η πιο σημαντική συμβουλή για τη χρήση ορού βλεφαρίδων είναι να είστε συνεπής στην εφαρμογή του, καθώς τα αποτελέσματα δεν γίνονται εμφανή εν μία νυκτί. Με συνεχή χρήση ενός καλού προϊόντος, -1-2 φορές ημερησίως- , μπορείτε να αναμένετε αξιοσημείωτη βελτίωση σε διάστημα 2-6 εβδομάδων. Μπορείτε επίσης να περνάτε μια στρώση στις βλεφαρίδες σας, πριν το μακιγιάζ σας, ώστε να τις προστατεύσετε.

Αν μάλιστα χρησιμοποιήσετε το σέρουμ σας, σε συνδυασμό με μια μάσκαρα ενίσχυσης βλεφαρίδων, θα είναι ακόμη καλύτερο για την ταχύτερη ανάπτυξη τους.

Ποια είναι τα καλύτερα σέρουμ για βλεφαρίδες

Τρία από τα κορυφαία σέρουμ βλεφαρίδων που περιλαμβάνουν κάποια από τα απαραίτητα συστατικά που αναφέραμε παραπάνω είναι:

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται