Η Καλύτερη Σειρά Υγρών Κραγιόν Για Να Αγοράσεις Τώρα

Η καλύτερη σειρά υγρών κραγιόν για να αγοράσεις τώρα βάση φόρμουλας, διάρκειας, ποιότητας και σχέση απόδοσης/τιμής.

Όσα κραγιόν και να έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετά. Τώρα μάλιστα που πληθαίνουν μέσω social media, οι πληροφορίες για τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν συνεχώς, είναι εύκολο να μπερδευτείς και να αγοράζεις προϊόντα που ίσως δεν χρησιμοποιήσεις ποτέ. Ιδίως όσον αφορά τα κραγιόν, πολλές πέφτουμε στην παγίδα και καταλήγουμε με μια πλειάδα κραγιόν που δεν πληρούν τα κριτήρια μας. Εμείς όμως θα σου προτείνουμε μια από τις ελάχιστες σειρές κραγιόν που πληρούν όλα μας κριτήρια.

Η καλύτερη σειρά υγρών κραγιόν, δεν είναι άλλη από την Cream Lip Stain της Sephora. Τα λατρεύουν όλες οι beauty vloggers, τα λατρεύουμε κι εμείς για όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να φέρει ένα καλό υγρό κραγιόν. Σταθερότητα, διάρκεια, απόδοση χρώματος και ενυδάτωση.

Επιπλέον, η σειρά cream lip stain της Sephora, διαθέτει ένα τεράστιο εύρος αποχρώσεων σε πολύ πιο χαμηλή τιμή από άλλα αρκετά διαδεδομένα κραγιόν, που για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχουν τόσο καλή απόδοση.

ALSO READ: Τα Καλύτερα Γυναικεία Αρώματα Για Να Αγοράσεις Τώρα

Πιο συγκεκριμένα, το χαρακτηριστικό για το οποίο φημίζονται περισσότερο, είναι η ενυδατική τους φόρμουλα, που δεν ξηραίνει τα χείλη και δεν κάθεται στις γραμμές των χειλιών. Τέλος, βλέποντας ένα από τα καλύτερα lip swatch videos παρακάτω, θα διαπιστώσεις πως η χρωματική τους απόδοση, είναι τόσο καλή που δεν απαιτεί καν μολύβι για περίγραμμα.

Δες το βίντεο παρακάτω, βρες όλη την σειρά εδώ και μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Για να σε βοηθήσουμε να συγκρίνεις κάποιες από τις αποχρώσεις, βρήκαμε τα swatches side by side για να δεις τις διαφορές κάποιων κοντινών τόνων. Μετακινήσου με το βελάκι στην insta φώτο και δες όλες τις αποχρώσεις της ματ σειράς. Επίσης, αν θέλεις κάτι πιο γιορτινό για τις γιορτές, θα σου συστήσουμε να τσεκάρεις και τα μεταλλιζέ υγρά κραγιόν της ίδιας σειράς -δες τα εδώ– , που είναι εξίσου καλής ποιότητας.

Κοινοποιήστε!