Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Mango Outfits Που Πρέπει Να Δεις Τώρα

Mango Outfits Που Θα Σου Δώσουν Έμπνευση - The Cover

Εντοπίσαμε πέντε φανταστικά Mango outfits, που σίγουρα θα σου δώσουν έμπνευση για τη νέα σεζόν

Δεν σου κρύβουμε πως από τους μεγαλύτερους fashion retailers, το Μango είναι το αγαπημένο μας brand. Για αυτό ενίοτε, σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα Μango outfits που εντοπίζουμε, αφού οι συλλογές του Mango, διακρίνονται από υψηλή ποιότητα, χαμηλές τιμές και μοντέρνο design.

Σήμερα, θα σου προτείνουμε 5 outfit για τις αρχές του Φθινοπώρου, με κομμάτια που μπορείς να βρεις τώρα στο Mango. Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Τα printed παντελόνια και δη αυτά που φέρουν animal prints, είναι μια από τις πιο hot τάσεις στα παντελόνια, αυτή την περίοδο. Και φυσικά, λεοπάρ+ λευκό, είναι ο αξεπέραστος συνδυασμός με αυτό το wild print που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες. Θα χαρείς να μάθεις ότι το συγκεκριμένο λεοπάρ παντελόνι, το βρήκαμε στο Mango σε προσφορά, στην τιμή των €19.99 και υπάρχουν διαθέσιμα ακόμη, τα περισσότερα μεγέθη.


Πραγματικά πρέπει να επισκεφθείς το link και να δεις την πλάτη αυτού του φορέματος (€59.99), το οποίο συγκαταλέγουμε στα ωραιότερα της νέας σεζόν, μέχρι τώρα.


Το ασπρόμαυρο καρό είναι τάση και μέσα στο χειμώνα 2022, θα το δούμε αρκετά. Το Mango, έχει ήδη φέρει αρκετά κομμάτια με το ασπρόμαυρο check μοτίβο και το πιο δημοφιλές είναι σίγουρα αυτό το φόρεμα. Βρείτε το Mango ασπρόμαυρο καρό φόρεμα στην τιμή των €59.99.


Φθινόπωρο χωρίς ένα κλασσικό καρό σακάκι δεν γίνεται. Το Mango κάθε Φθινόπωρο φέρνει τα ωραιότερα σχέδια, με κορυφαία ποιότητα, σε φυσιολογικές τιμές. Βρείτε το Mango καρό σακάκι στην τιμή των €49.99.


Τα πράσινα σύνολα είναι μια τάση που βλέπουμε όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Εμείς σας τα έχουμε προτείνει από τον Απρίλιο -δείτε το αφιέρωμα σε πράσινα outfit– και όπως φαίνεται, η “πράσινη” τάση δεν θα κατεβάσει ταχύτητα, ούτε τη νέα σεζόν. Βρες το cool αυτό jogger set στο Mango.

Μango πράσινο φούτερ (€29.99) + jogger παντελόνι (€29.99) – Διαθέσιμο και σε beige

Ετικέτες: