Τα Καλύτερα Foundations Για Διάφανη Κάλυψη

Μεικ απ στο εμπόριο υπάρχουν άπειρα. Διάβασε ποια επιλέγουμε για την καλυτερη εφαρμογή και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Αφού σας έχουμε ήδη προτείνει τα καλύτερα οικονομικά μεικ-απ ήρθε η ώρα να σας προτείνουμε και τα καλύτερα για διάφανη κάλυψη, που μπορείτε σαφώς να χτίσετε όπως επιθυμείτε, εφαρμόζοντας περισσότερα από ένα layers.

Αυτά τα μεικ απ, έχουν ελαφριά σύσταση και πιο απορροφήσιμη υφή από τα foundations πλήρους κάλυψης, ενώ τα προτιμούμε και για την ευρεία γκάμα σε αποχρώσεις που μπορούν να ταιριάξουν σε πολλούς τόνους επιδερμίδας.

Άλλωστε και η ίδια μας η επιδερμίδα, αλλάζει συνεχώς όλο το χρόνο καθώς η έκθεση στον ήλιο κατά τους Ανοιξιάτικους και Καλοκαιρινούς μήνες αλλάζει και το χρώμα μας, δημιουργώντας την ανάγκη να χρησιμοποιούμε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους μεικ-απ.

Δες παρακάτω αυτά που προτιμούμε για την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

SHOP

Clinique Superbalanced makeup

Clinique Superbalanced makeup 28.90 € /30ml

Αυτό το foundation μπορεί να ταιριάξει εξίσου σε λιπαρές, σε ξηρές αλλά και σε μεικτές επιδερμίδες, αφού ρυθμίζει την λιπαρότητα και συγχρόνως ενυδατώνει.


Urban Decay oil-free ελαφρύ υγρό make up

Urban Decay oil-free ελαφρύ υγρό make up 29.21€/30ml

Με κάλυψη που μπορείς να χτίσεις όπως επιθυμείς, αυτό το foundation μπορεί να ανήκει στα ακριβότερα αυτής της λίστας, αλλά δεν είναι τυχαία ένα από τα best-sellers της χρονιάς. Καλύπτει δισχρωμίες χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και εάν το δοκιμάσεις , σίγουρα δεν θα αλλάξεις ξανά foundation. Μην αφήσεις την ελαφριά του υφή να σε ξεγελάσει, γιατί με μικρή ποσότητα μπορείς να έχεις μέτρια έως πλήρη κάλυψη.


NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation 16.39€/13ml

Το foundation που σου δίνει πλήρη έλεγχο της κάλυψης. Με δύο μόνο σταγόνες έχεις μια διάφανη κάλυψη που προσφέρει εμφανή ομοιομορφία στην επιδερμίδα σου καλύπτοντας κηλίδες, ενώ με ελαφρώς περισσότερη ποσότητα μπορείς να καλύψεις πιο έντονα προβλήματα. Ματ τελείωμα και άψογο για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Το μόνο μείον, η μικρή του ποσότητα.


L'Oreal Paris true match foundation

L’Oreal Paris true match foundation 17.13€/30ml

Καλύτερο μεικ-απ σε καλύτερη τιμή δεν πρόκειται να βρεις. Το λατρεύουμε για την ελαφριά υφή που δίνει όση κάλυψη χρειαζόμαστε. Πλέον το βρίσκουμε σε πολλές αποχρώσεις και αν βρεις αυτή που σου ταιριάζει, δεν θα επιστρέψεις σε άλλο foundation ξανά.

No Comments Yet

Comments are closed