Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Καλύτερα Foundation Για Ελαφριά Κάλυψη

Τα καλύτερα foundation για ελαφριά κάλυψη
Διάβασε ποια είναι τα καλύτερα foundation για ελαφριά κάλυψη με βάση την απόδοση ποιότητας-τιμής.

Αφού σας έχουμε ήδη προτείνει τα καλύτερα οικονομικά μεικ-απ ήρθε η ώρα να σας προτείνουμε και τα καλύτερα για διάφανη κάλυψη, που μπορείτε σαφώς να χτίσετε όπως επιθυμείτε, εφαρμόζοντας περισσότερα από ένα layers.

Αυτά τα μεικ απ, έχουν ελαφριά σύσταση και πιο απορροφήσιμη υφή από τα foundations πλήρους κάλυψης, ενώ τα προτιμούμε και για την ευρεία γκάμα σε αποχρώσεις που μπορούν να ταιριάξουν σε πολλούς τόνους επιδερμίδας.

Άλλωστε και η ίδια μας η επιδερμίδα, αλλάζει συνεχώς όλο το χρόνο καθώς η έκθεση στον ήλιο κατά τους Ανοιξιάτικους και Καλοκαιρινούς μήνες αλλάζει και το χρώμα μας, δημιουργώντας την ανάγκη να χρησιμοποιούμε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους μεικ-απ.

Δες παρακάτω αυτά που προτιμούμε για την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Facebook για ακόμη περισσότερα beauty tips καθημερινά.

Clinique Superbalanced makeup 22.77€ /30ml

Αυτό το foundation μπορεί να ταιριάξει εξίσου σε λιπαρές, σε ξηρές αλλά και σε μεικτές επιδερμίδες, αφού ρυθμίζει την λιπαρότητα και συγχρόνως ενυδατώνει.


Urban Decay Stay Naked foundation

Urban Decay stay naked υγρό make up €35.45

Με κάλυψη που μπορείς να χτίσεις όπως επιθυμείς, αυτό το foundation μπορεί να ανήκει στα ακριβότερα αυτής της λίστας, αλλά δεν είναι τυχαία ένα από τα best-sellers της κατηγορίας του. Καλύπτει δισχρωμίες χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και δεν πρέπει να αφήσεις την ελαφριά του υφή να σε ξεγελάσει, καθώς χτίζοντας σιγά-σιγά μπορείς να αποκτήσεις από ελαφριά ως πλήρη κάλυψη. Το φινίρισμα του είναι ματ αλλά η επιδερμίδα συνεχίζει να αναπνέει. Τέλος, θα βρεις μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων για να ταιριάξεις επακριβώς την απόχρωση στο δέρμα σου.


Foundation για ελαφριά κάλυψη: τα καλύτερα της αγοράς - The Cover

NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation 16.89€/13ml

Το foundation που σου δίνει πλήρη έλεγχο της κάλυψης. Με δύο μόνο σταγόνες έχεις μια διάφανη κάλυψη που προσφέρει εμφανή ομοιομορφία στην επιδερμίδα σου καλύπτοντας κηλίδες, ενώ με ελαφρώς περισσότερη ποσότητα μπορείς να καλύψεις πιο έντονα προβλήματα. Ματ τελείωμα και άψογο για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Το μόνο μείον, η μικρή του ποσότητα.


LOREAL-TRUE-MATCH-FOUNDATION

L’Oreal Paris true match foundation 17.50€/30ml

Καλύτερο foundation σε καλύτερη τιμή δεν πρόκειται να βρεις. Το λατρεύουμε για την ελαφριά υφή που δίνει όση κάλυψη χρειαζόμαστε. Πλέον το βρίσκουμε σε πολλές αποχρώσεις και αν βρεις αυτή που σου ταιριάζει, δεν θα επιστρέψεις σε άλλο foundation ξανά. Σε αυτή την τιμή, μπορείς να αποκτήσεις και μια πιο σκούρα απόχρωση για να κάνεις κοψίματα ή να τις αναμειγνύεις όταν μαυρίζεις το καλοκαίρι και χρειάζεσαι πιο σκούρο foundation.