Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

12 Από Τις Ωραιότερες Walk-In Closets Που Έχουμε Δει Ποτέ

Οι ωραιότερες walk in ντουλάπες που έχεις δει ποτέ

Συγκεντρώσαμε 12 από τις πιο εντυπωσιακές, οργανωμένες και πολυτελείς walk-in ντουλάπες που έχεις δει ποτέ.

Μια walk in ντουλάπα, πρέπει να διακρίνεται από τρία χαρακτηριστικά. Πρέπει να είναι λειτουργική, καθαρή και…υπέροχη. Αν μάλιστα είναι και σωστά οργανωμένη, τότε μπορείς να έχεις μια ντουλάπα όνειρο, που θα κάνει το ντύσιμο σου παιχνιδάκι.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι 100τμ. για να είναι φανταστική και να πληρεί τα κριτήρια της τέλειας ντουλάπας. Μπορείς να έχεις ένα dressing room με μια μικρή ανοιχτή ντουλάπα και να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Άλλωστε δεν έχουμε όλες τόσα πολλά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για να χρειαζόμαστε και τόσο μεγάλους χώρους.

Επειδή πολλές φορές όμως, η μόδα αφορά το φανταστικό, σήμερα θα ασχοληθούμε με τις πιο εντυπωσιακές και πολυτελείς ντουλάπες που έχουμε ανακαλύψει. Ντουλάπες στα τετραγωνικά ενός ολόκληρου σπιτιού, τόσο άρτια διακοσμημένες και οργανωμένες που μοιάζουν πραγματικά σαν να βγήκαν από ένα όνειρο.

ALSO READ: Πώς Να Οργανώσεις Τα Καλλυντικά Σου

Ακόμη και αν δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε αρκετά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για να τις γεμίσουμε…μπορούμε να τις θαυμάσουμε και να αναγνωρίσουμε πως αυτές είναι οι ωραιότερες ντουλάπες που έχουμε δει ποτέ. A girl can dream, right?

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

https://www.instagram.com/p/CKUVa9kLCNX/
https://www.instagram.com/p/CKRqtNGDYjw/