Οι Καλύτερες Αδιάβροχες Μάσκαρα Για Το Καλοκαίρι

Advertisements

The Beauty Edit: δες ποιες είναι οι καλύτερες αδιάβροχες μάσκαρα που θα αντέξουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες του Καλοκαιριού.

Από την πισίνα στην θάλασσα και όπου βρεθείς ενδιάμεσα, ένα είναι το σίγουρο για το μακιγιάζ σου. Η σύνθεση των καλλυντικών σου το καλοκαίρι, πρέπει να είναι αδιάβροχη, ώστε να μην καταλήξεις να δείχνεις μουντζουρωμένη.

Ο ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες, ο ιδρώτας αλλά και οι βουτιές σε θάλασσα και παραλία, καθιστούν αναγκαία κάποια προϊόντα μακιγιάζ, με πιο σταθερή σύνθεση. Απλά keep in mind, πως για να τα αφαιρέσεις θα χρειαστείς κάποιο ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ με αρκετή περιεκτικότητα σε έλαια και όχι σε νερό, όπως πχ. τα micellar.

Σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσεις να αφαιρέσεις αδιάβροχη μάσκαρα με micellar γιατί θα χρειαστεί αρκετό τρίψιμο και μαζί θα χάσεις και πολλές βλεφαρίδες.

ALSO READ: Αδιάβροχο Μακιγιάζ Με Κορυφαία Καλλυντικά

Advertisements

Το πιο βασικό προϊόν μακιγιάζ για το νεσεσέρ σου, είναι σίγουρα μια καλή αδιάβροχη mascara που θα αντέξει όχι μόνο το νερό, αλλά και για πολλές ώρες που θα βρίσκεσαι στην ζέστη, την υγρασία και τον ιδρώτα.

Δες παρακάτω, ποιες mascara είναι δοκιμασμένες στις πιο δύσκολες συνθήκες.

#1. THE FALSIES LASH LIFT MASCARA WATERPROOF

Maybelline Falsies Lash Lift Waterproof 13,49€

Στην κορυφή της λίστας μας, μια μάσκαρα με πρωτοποριακή σύνθεση που θα ανταπεξέλθει και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Χαρίζοντας εκπληκτική καμπύλη και μήκος, συγχρόνως αντιστέκεται σε ιδρώτα, ζέστη, υγρασία και νερό.


#2. DIORSHOW BLACKOUT WATERPROOF MASCARA

DIORSHOW BLACKOUT WATERPROOF MASCARA 32.67€

Εάν έχεις δοκιμάσει την Diorshow, σου εγγυώμαστε πως η waterproof είναι απλά η καλύτερη εκδοχή της, γιατί χαρίζει εξαιρετικά εντυπωσιακές βλεφαρίδες που αντιστέκονται και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως η λιπαρότητα και ο ιδρώτας.


#3. CLINIQUE HIGH IMPACT WATERPROOF MASCARA

CLINIQUE HIGH IMPACT WATERPROOF MASCARA 15,60 €

Κατάλληλη ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα μάτια, η μάσκαρα της Clinique θα σου χαρίσει υπέροχες, γεμάτες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες που θα δεν χάσουν το χρώμα ή το μήκος τους, ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Advertisements