Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ξανθά Μπαλαγιάζ Για Να Ανανεωθείς Για Την Άνοιξη

Ξανθά μπαλαγιάζ: Δες τα πιο εντυπωσιακά look που εντοπίσαμε για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο σου look και να ανανεωθείς πριν το Καλοκαίρι.

Αφού έχουμε αισίως μπει στην Άνοιξη και τα κομμωτήρια έχουν ανοίξει, εκτός από την γκαρνταρόμπα μας, θέλουμε να αλλάξουμε λίγο και το look μας. Η ανανέωση στα μαλλιά μας με κάτι πιο ελαφρύ, πιο καλοκαιρινό, πιο φωτεινό, είναι μια αλλαγή που θα μας βάλει άμεσα σε πιο καλοκαιρινό mood. Και φυσικά, για ένα ξανθό look δεν θέλουμε τίποτα άλλο στα μαλλιά μας εκτός από την αγαπημένη μας τεχνική, το μπαλαγιάζ.

Άπειρα τα αφιερώματα μας στο μπαλαγιάζ και για αυτό σίγουρα δεν χρειάζεται να σου πούμε πως διαλέγουμε αυτή την τεχνική, λόγω της αρκετά χαμηλής συντήρησης που απαιτείται.

Έτσι, κερδίζουμε χρόνο και χρήματα, ενώ συγχρόνως αποφεύγουμε και τα κομμωτήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο, που σίγουρα δεν είναι και η πιο ευχάριστη εμπειρία. Εάν συμφωνείς μαζί μας, προγραμμάτισε το ραντεβού σου μέσα προς τέλη Μαίου, για να μην ανησυχήσεις ξανά για τα μαλλιά σου, για τουλάχιστον όλο το καλοκαίρι.

Αν θέλεις πιο συγκεκριμένες ιδέες ή περισσότερες προτάσεις για μπαλαγιάζ, μπορείς να δεις τα ψυχρά μπαλαγιάζ που σου προτείναμε ή και τα ζεστά μπαλαγιάζ, όπου μέσα θα βρεις και άλλα ξανθά look.

Δες παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά ξανθά μπαλαγιάζ που εντοπίσαμε, σε όλους σχεδόν τους τόνους που μπορείς να φανταστείς και πάρε ιδέες για το επόμενο σου look, που θα σε ανανεώσει πάνω στην ώρα για την νέα σεζόν.

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News και να γίνεις μέλος της κοινότητας μας στο Viber, για να διαβάζεις πρώτη όλα μας τα αφιερώματα!

#1. Ξανθό πλατινέ μπαλαγιάζ με shadow root

suetyrrellstylist

#2. Ξανθό κάραμελ μπαλαγιάζ σε μεσαία βάση

xobeautybynicole

#3. Ξανθό μπαλαγιάζ ombre

savino_michele_official

#4. Ξανθό σαμπανί μπαλαγιάζ

modshair_neuss

#5. Ξανθές μπαλαγιάζ ανταύγειες με moneypiece

rootedmane

#6. Ξανθό του πάγου μπαλαγιάζ σε μεσαία βάση

dvcolour

#7. Ξανθό σαντρέ μπαλαγιάζ

stylistjenchavez

#8. Ανοιχτό ξανθό του βουτύρου μπαλαγιάζ

kainandecanine

#9. Μεσαίο ξανθό χρυσό μπαλαγιάζ

kainandecanine

#10. Μπεζ ξανθό μπαλαγιάζ

Ξανθά μπαλαγιάζ: 10 ιδέες για να πάρεις έμπνευση - The Cover
kainandecanine
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται