Λευκό Πουκάμισο-Τζιν Παντελόνι: Πώς Να Το Φορέσεις

Blue jeans, white shirt λέει η Lana Del Ray, εμπνευσμένη ίσως από τον πιο κλασικό συνδυασμό ρούχων, με τον οποίο δε μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος.

Και μπορεί να μοιάζει απλό και συνηθισμένο είναι όμως αλήθεια πως με λάθος styling σε μια έξοδο, μπορεί να σε μπερδέψουν με υπάλληλο.

Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και τα styling tricks που σου προτείνουμε, ο συνδυασμός που μπορεί να σου μοιάζει λίγο βαρετός, θα γίνει η go to formula για τις καθημερινές σου εξόδους.

#1. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΤΙ EDGY

λευκό πουκάμισο τζιν παντελόνι

Ένα biker jacket που απέχει αρκετά από την έννοια του “σοφιστικέ”, δίνει edgy ύφος στο λευκό πουκάμισο που είναι ο ορισμός του.


#2. ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

λευκό πουκάμισο μανίκι καμπάνα

Tα statement μανίκια (Extra long, καμπάνα, βολάν κά.) είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτής της περιόδου. Άρα δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να εντοπίσεις ένα πουκάμισο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που αμέσως θα κάνει το look σου αρκετά πιο διαφορετικό.


#3. ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
λευκό πουκάμισο με τζιν παντελόνι
Something Navy

Ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα, θα δώσουν την τριχρωμία που κάνει κάθε look πιο ενδιαφέρον.


#4. ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
blue jeans white shirt
Τhe Fashion Eaters

Ένα σέξι αξεσουάρ όπως ένα choker ή μια τσάντα που θα τραβήξει τα βλέμματα, είναι η καλύτερη προσθήκη σε ένα κατά τ’άλλα συνηθισμένο look, όπως είναι το λευκό πουκάμισο με το τζιν παντελόνι.

No Comments Yet

Comments are closed