Μπλε Μανικιούρ Για Να Πάρεις Ιδέες

Κοινοποιήστε!

Mani Monday: 13 εντυπωσιακά μπλε μανικιούρ σε διάφορους τόνους και συνδυασμούς για να πάρεις ιδέες για το επόμενο σου μανικιούρ.

Τα χρώματα έχουν τόσο μεγάλη σημασία που μπορούν να επηρεάσουν την διάθεση και τα συναισθήματα μας, ενώ σε διάφορες κουλτούρες έχουν συμβολισμούς ακόμη και σε θέματα θρησκείας.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με ένα χρώμα που πάνω απ’όλα εμπνέει ηρεμία, σταθερότητα, αρμονία, ασφάλεια και πίστη. Πολλά συναισθήματα τα οποία έχουμε σίγουρα ανάγκη αυτή την δύσκολη περίοδο. Οι πιο σκούροι τόνοι του είναι ακόμη σύμβολο της δύναμης, της γνώσης και της σταθερότητας, ενώ σίγουρα ανήκει στα χρώματα που αγαπά η πλειοψηφία των γυναικών. Όπως έχεις καταλάβει, αναφερόμαστε στο μπλε, το πιο άρρηκτα συνδεμένο με τη φύση χρώμα, αφού όταν ακούμε “μπλε” το μυαλό μας ταξιδεύει σε ουρανό και θάλασσα.

ALSO READ: Όσα Πρέπει Να Ξέρεις Για Τα Face Rollers

Φυσικά όμως, μπλε μανικιούρ δεν είναι μόνο τα μονόχρωμα και σίγουρα υπάρχουν αμέτρητα σχέδια που μπορείς να κάνεις στα νύχια με ένα μπλε βερνίκι. Δες παρακάτω, τα πιο ωραία μπλε μανικιούρ για να πάρεις ιδέες και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Facebook και στο Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

View this post on Instagram

A post shared by Indigo Nails (@indigonails)

Κοινοποιήστε!