Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μποέμ νύχια: ιδέες για boho σχέδια

Μποέμ νύχια: ιδέες για boho σχέδια στο μανικιούρ. Yin-yang σχέδια, peace nail art και άλλα εμβληματικά σύμβολα

Το boho δεν είναι στυλ μόνο στη μόδα ή στην διακόσμηση. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία, μια κουλτούρα με πολλά σύμβολα και εμβληματικά σχέδια. Όσο εύκολα τα υιοθετεί η μόδα τόσο εύκολα μπορούμε να τα μεταφέρουμε και στα νύχια μας. Από yin-yang και ρετρό μαργαρίτες μέχρι bandana prints και λαχούρια, έχουμε πολλές επιλογές που δίνουν άμεσα boho αέρα στο μανικιούρ. Φέτος μάλιστα που αναβιώνουν κάποια μποέμ trends και στην μόδα όπως για παράδειγμα το κροσέ, αυτά τα μανικιούρ θα συμπληρώσουν άρτια τα καθημερινά σου look.

#1. Yin-yang σχέδια στα νύχια

Σύμβολο της ισορροπίας και της μποέμ αισθητικής, το yin-yang γίνεται τάση αυτό το καλοκαίρι. Εμείς ήδη έχουμε συντάξει ένα αφιέρωμα στο πιο boho σύμβολο όλων. Δες yin-yang νύχια.

#2. Ρετρό μαργαρίτες

Παστέλ, ρετρό μαργαρίτες που μας ταξιδεύουν στην καρδιά των 70s. Αυτό το λουλούδι συνδέθηκε με όλο το κίνημα των χίπις aka παιδιά των λουλουδιών. Στην δεκαετία αυτή το συναντούσες παντού, από ταπετσαρίες και αξεσουάρ μέχρι κεντήματα και μοτίβα σε ρούχα. Δες περισσότερες ιδέες για νύχια με μαργαρίτες.

#3. Bandana prints

Μπορεί στην μόδα να έχουμε πολλά χρόνια να δούμε μπαντάνες, όμως τα μοτίβα τους φέτος αναβιώνουν στα νύχια μας.

#4. Peace symbol

Δεν γίνεται να μιλάμε για μποέμ νύχια χωρίς το απόλυτο σύμβολο του boho spirit των 70s kids, του Woodstock και ότι αυτό συνεπάγεται, το σύμβολο της ειρήνης.

#5. Evil eye

Το ματάκι είναι σύμβολο σε πολλές θρησκείες, καθώς επίσης και ένα σύμβολο της πνευματικότητας των χίπιδων. Είτε μόνο του είτε ενσωματωμένο στο χέρι του Θεού aka hamsa, ακόμη και μέσα σε έναν ήλιο, αυτά τα σύμβολα έχουν ταυτιστεί με την κουλτούρα των χίπιδων. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναβιώσει τόσο στα κοσμήματα, όσο και στην διακόσμηση. Ενώ τα τελευταία δυο χρόνια, τα evil eye νύχια έχουν γίνει μεγάλη τάση.

#6. Καρδούλες

“Make love not war” ήταν το μότο των χίπιδων και αυτό το πολύ απλό μανικιούρ, σίγουρα μας το φέρνει άμεσα στο μυαλό.

#7. Λαχούρια

Μπορείς να σκεφτείς κάποιο μοτίβο που να έχει ταυτιστεί περισσότερο από τα λαχούρια με το boho στυλ;

#8. Tie-dye μοτίβα

Τα tie-dye μοτίβα που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητα και όλα θυμίζουν ένα πράγμα. Την χίπικη χρωματική παλέτα των 70s.

#9. Mix’n’match

Γιατί να υιοθετήσεις ένα σχέδιο για boho νύχια, όταν μπορείς να υιοθετήσεις 5;

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται