Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τέλεια χτενίσματα για boho νύφες

Boho νυφικά χτενίσματα

Δες τα πιο εντυπωσιακά boho νυφικά χτενίσματα τόσο σικ, όσο και μποέμ για νύφες με μποέμ στυλ και εναλλακτικά νυφικά και γάμους.

Αν έχεις διαλέξει ένα γάμο εναλλακτικό, που συμπεριλαμβάνει ένα μποέμ νυφικό και ένα εναλλακτικό χώρο για την τελετή σου, τότε σίγουρα χρειάζεσαι και ένα boho νυφικό χτένισμα, που να αντανακλά το ελεύθερο πνεύμα σου, αλλά και να ταιριάζει με το μποέμ στυλ του γάμου. Καθώς το τελευταίο που θα ταίριαζε θα ήταν ένα σφιχτό χτένισμα έντονα στιλιζαρισμένο, αυτό που θα επιλέξεις, πρέπει να διακρίνεται από κίνηση και επιμελώς ατημέλητο στυλ.

Οι πλεξούδες, είναι ένα στυλ που ταιριάζει απίστευτα σε boho νύφες, καθώς και οι χαλαρές μεγάλες μπούκλες και οι mermaid κυματισμοί. Χτενίσματα με πλεξούδες μάλιστα, υπάρχουν άπειρα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα. Μπορείς να διακοσμήσεις το χτένισμα σου με λουλουδάκια ή να αποφύγεις εντελώς τα αξεσουάρ.

Αν θέλεις τα μαλλιά να μην πέφτουν στο πρόσωπο σου, μπορείς να επιλέξεις ένα χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα ή ένα κότσο χαλαρό και ατημέλητο. Το κλειδί για πετυχημένα boho νυφικά χτενίσματα, είναι να αποφύγεις το υπερβολικό στιλιζάρισμα, ώστε να δείχνουν τα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα.

Δες παρακάτω, όσα επιλέξαμε για να σου δώσουμε ιδέες και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

Δες ακόμη περισσότερα νυφικά χτενίσματα.

#1. Μισά μαλλιά πιασμένα σε κότσο με λεπτές πλεξούδες και τα υπόλοιπα σε κυματισμούς

#2. Μαλλιά αφημένα κάτω με λεπτά πλεξουδάκια και χωρίστρα στη μέση

#3. Χαμηλή αλογοουρά με όγκο και αφημένα τσουλούφια κυματιστά

#4. Μισά μαλλιά πιασμένα σε πλεξούδα ψαροκόκκαλο

#5. Πλεξούδα στεφάνι σε μαλλιά με χαλαρές μπούκλες

#6. Bubble braids

#7. Mermaid waves με στέκα

#8. Πλεξούδα μέσα σε πλεξούδα

#9. Χαμηλή αλογοουρά με στριφογυριστή πλεξούδα τα μισά μαλλιά

#10. Χαμηλός ατημέλητος κότσος με τσουλούφια