Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

10 χαλαρές πλεξούδες για την παραλία και όχι μόνο

Χτενίσματα με πλεξούδες για την παραλία: το χτένισμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, σε 10 beachy εκδοχές για να είσαι …στην τρίχα και στην παραλία.

Η ευκολία μιας πλεξούδας είναι δεδομένη. Όσο ατίθασα και αν είναι τα μαλλιά σου, μια πλεξούδα και μια μικρή ποσότητα hair spray/wax/gel μπορούν να τα συμμορφώσουν. Επιπλέον, μπορούν να σταθεροποιήσουν αφέλειες και τούφες που δεν θέλεις κοντά στο πρόσωπο σου, όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Ιδίως όταν είσαι στην παραλία, όπου με μια βουτιά φανερώνεται η πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μαλλιά σου, μια πλεξούδα μπορεί να σώσει πραγματικά το στυλ σου και να σε μεταμορφώσει. Φυσικά όμως, στην παραλία δεν θες να δείχνεις και πολύ “στιλιζαρισμένη” και σίγουρα χρειάζεται κάτι πιο εύκολο και γρήγορο από ένα σφιχτά στημένο χτένισμα ή από τα cornrows, που μπορεί να επιλέγεις συχνά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εάν βρίσκεσαι στην ίδια φριζαρισμένη κατάσταση με εμάς.

Φυσικά, όλες αυτές οι πλεξούδες φυσικά και δεν είναι μόνο για την παραλία, αλλά είναι τέλειες και για τις απογευματινές σου βόλτες στο νησί, με ένα boho φόρεμα και ένα ζευγάρι σανδάλια, όπου θέλεις ένα χτένισμα εξίσου ανεπιτήδευτο και χαλαρό.

Δες λοιπόν τα ωραιότερα χαλαρά χτενίσματα με πλεξούδα για την παραλία και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά.

#1. Loop braid


#2. Πλαϊνή πλεξούδα ψαροκόκκαλο


#3. Μπλεγμένες πλεξούδες ψαροκόκκαλο στα μισά μαλλιά


#4. Χαμηλή πλεξούδα


#5. Πλαϊνή πλεξούδα με χαμηλό κότσο


#6. Διπλές Ολλανδικές πλεξούδες


#7. Χαλαρή πλεξούδα με τα μισά μαλλιά


#8. Χαλαρή πλεξούδα στο πλάι


#9. Στριφογυριστή πλεξούδα με μαντήλι


#10. Dutch braids σε bubble ponytails

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται