Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

The Bridal Edit: Νυφικές Ολόσωμες Φόρμες

Νυφικές ολόσωμες φόρμες

The Bridal Edit: δες τις πιο σικ και εντυπωσιακές λευκές νυφικές ολόσωμες φόρμες που θα σου αρέσουν περισσότερο και από τα νυφικά φορέματα

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, οι γάμοι δεν είναι αυτό που ήταν. Ούτε πέρισυ, ούτε και φέτος θα είναι, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα. Οι καλεσμένοι λιγοστεύουν, οι δεξιώσεις είναι είδος προς εξαφάνιση, ακόμη και το μέρος που επιλέγεις για την τελετή μπορεί να έχει αλλάξει λόγω της κατάστασης που όλοι βιώνουμε. Αντί για μια μεγάλη εκκλησία, μπορεί να έχεις επιλέξει ένα μικρό εξωκλήσι ή ακόμη και έναν πολιτικό γάμο, εν αναμονή της βελτίωσης αυτής της κατάστασης.

Επομένως, μαζί με όλες αυτές τις αλλαγές, σίγουρα αλλάζει και το budget σου, αλλά και οι επιλογές που αφορούν τα λιγότερο σημαντικά χαρακτηριστικά του γάμου σου, όπως ο στολισμός, τα προσκλητήρια, ακόμη και το νυφικό σου.

Μπορεί επίσης να μην είναι η πρώτη φορά που παντρεύεσαι και να θέλεις κάτι λιγότερο grande, πιο ήσυχο και πιο ευέλικτο, ώστε να το φορέσεις ξανά και ξανά.

Αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, είμαστε σίγουρες πως έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας εναλλακτικής στιλιστικής επιλογής για νυφικό, όπως είναι οι ολόσωμες φόρμες. Μια λευκή ολόσωμη φόρμα, αποτελεί εξαίρετη επιλογή και δεν χρειάζεται καν να είναι αμιγώς νυφική ολόσωμη φόρμα, αφού οποιαδήποτε καλοραμμένη και σικ ολόσωμη φόρμα μπορεί να φορεθεί ως νυφική.

Μπορείς ακόμη να προσαρμόσεις ένα τοπ με δαντέλα επάνω στην ολόσωμη φόρμα, ώστε να πάρει πιο ιδιαίτερη χροιά, κατάλληλη για την ημέρα του γάμου σου. Μπορείς φυσικά να επιλέξεις και ένα ντε πιες, ή ένα λευκό καλοραμμένο παντελόνι σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό δαντελένιο τοπ, που θα συμπληρώσεις με ένα λευκό πέπλο.

ALSO READ: Φορέματα Που Μοιάζουν Με Νυφικά

Σήμερα, θα σου προτείνουμε νυφικές ολόσωμες φόρμες, όχι μόνο σαν προτάσεις αγοράς αλλά για να πάρεις και ιδέες, για το πώς μπορείς να προσαρμόσεις το νυφικό σου look, ώστε να μην σου κοστίσει μια περιουσία και να το φορέσεις ξανά και ξανά.

Δες παρακάτω τις πιο εντυπωσιακές, σικ νυφικές ολόσωμες φόρμες που μπορείς να φορέσεις και εκτός της ημέρας του γάμου σου και μη ξεχάσεις να ακολουθήσεις το The Cover στο Facebook για ακόμη περισσότερες stylish προτάσεις αγοράς καθημερινά.

Rachel Zoe ιβουάρ ολόσωμη φόρμα 181€1


FKSP x YOOX λευκή ολόσωμη φόρμα 150€


Reiss στραπλες ολόσωμη φόρμα €320


Ivy & Oak νυφική ολόσωμη φόρμα λευκή €232

Δες περισσότερες στιλιστικές επιλογές για νυφικά, στο Ivy&Oak


YAS λευκή ολόσωμη φόρμα με δαντέλα 67€


HALSTON ολόσωμη φόρμα €670.44


ASOS EDITION σταυρωτή λευκή ολόσωμη φόρμα €118.99


MAX MARA νυφική ολόσωμη φόρμα € 1,399


ASOS EDITION λευκή νυφική ολόσωμη φόρμα με ανοιχτούς ώμους €187.99


Reiss λευκή ολόσωμη φόρμα €280


Karen Millen λευκή ολόσωμη φόρμα tuxedo €183.75


Σε ενδιαφέρουν περισσότερες νυφικές ολόσωμες φόρμες εδώ; Βρες μεγάλη ποικιλία στο ETSY!