Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Brock Collection x H&M: Η Συλλογή Που Πρέπει Να Δεις

Brock Collection x H&M

Brock Collection x H&M: Η συλλογή για το καλοκαίρι που πρέπει να δεις, είναι φτιαγμένη από αειφόρα υλικά και ονειρικά μοτίβα

Από τις συνεργασίες που μας αρέσει πολύ να βλέπουμε, είναι αυτές της H&M με γνωστούς σχεδιαστές και πολυτελείς οίκους μόδας. Όχι μόνο γιατί έτσι έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε designer κομμάτια σε πολύ προσιτές τιμές, αλλά γιατί γενικότερα η υψηλή μόδα γίνεται ευρέως προσβάσιμη και ανάμεσα στα χιλιάδες κομμάτια που κυκλοφορούν καθημερινά οι fast fashion retailers, είναι σαν να χαμηλώνουν λιγάκι ταχύτητα.

Επιπλέον, αυτές οι συλλογές δεν σχετίζονται τόσο πολύ με τα αμέτρητα trends που βρίσκουμε καθημερινά σε αυτούς τους retailers.

Έτσι, βλέπουμε περισσότερη προσοχή στα σχέδια, στα μοτίβα και στα υλικά. Για αυτό και τα περισσότερα από τα κομμάτια που βρίσκουμε σε αυτές τις συνεργασίες, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σίγουρα θα τα φορέσουμε πολλά περισσότερα χρόνια από τα fast fashion trends.

Για αυτή την συνεργασία λοιπόν, η Brock Collection που έχει συνδεθεί με τον ρομαντισμό και τα ευέλικτα σχέδια, έχουν επιλεγεί αειφόρα υλικά, ενώ χαρακτηρίζονται από ονειρεμένα φλοράλ μοτίβα και θηλυκά, παιχνιδιάρικα βολάν. Η συλλογή, αποτελείται από 20 κομμάτια και επειδή σίγουρα θα εξαντληθεί σύντομα, σε συμβουλεύουμε να την τσεκάρεις άμεσα.

Ετικέτες: