Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

7 Τρόποι Να Υιοθετήσεις Το Πιο Hot Χρώμα Μαλλιών Για Το Φθινόπωρο

Bronze χρώμα μαλλιών: 7 τρόποι να υιοθετήσεις την πιο hot απόχρωση μαλλιών για το φθινόπωρο και να ανανεωθείς για τη νέα σεζόν

Λίγα βήματα από τη νέα σεζόν και δε μπορούμε να μη σκεφτόμαστε μια αλλαγή που θα μας ανανεώσει. Αν μάλιστα αυτή η αλλαγή δε περιέχει φθορά των μαλλιών με πολύωρα ντεκαπάζ…count us in.

Για αυτό σήμερα θα σου προτείνουμε μια πολύ δημοφιλή απόχρωση που λατρεύουν τόσο οι celebs παγκοσμίου φήμης -Beyonce, J.Lo- όσο και οι hair colorists. Ο λόγος για το bronze χρώμα μαλλιών, μια απόχρωση μεταξύ καστανού και κάραμελ με ζεστούς υποτόνους. Την έχουμε αγαπήσει γιατί ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες, από σταρένιες μέχρι αρκετά σκούρες.

Επιπλέον, απαιτεί πολύ λιγότερους βαθμούς ξανοίγματος -άρα και λιγότερη φθορά από το ντεκαπάζ- και αφού ενσωματώνεται τέλεια σε φυσικές βάσεις μεσαίες και σκούρες, τα ραντεβού στο κομμωτήριο δεν χρειάζεται να είναι πολύ συχνά.

Δες παρακάτω, 7 τρόπους να υιοθετήσεις το bronze χρώμα μαλλιών ανάλογα με την βάση σου και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Bronze ombre

Για μεσαίες καστανές και σκούρες βάσεις, το bronze ombre look μπορεί να δείξει πολύ εντυπωσιακό, ενώ σίγουρα δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο, αφού στην κορυφή κρατά μόνο το φυσικό σου χρώμα.

#2. Bronze balayage

Ένα bronze balayage, είναι η τέλεια επιλογή για όσες έχουν πολύ σκούρα βάση, καθώς μπορεί να φωτίσει τα μαλλιά και να δημιουργήσει μια πολύ ομαλή επιμήκυνση μαλλιών για τουλάχιστον 3-4 μήνες.

#3. Bronze all over

Το bronze σαν ολικό χρώμα, το προτείνουμε σε όσες έχουν μεσαία καστανή βάση και δεν χρειάζεται να ανοίξουν πολλούς τόνους τα μαλλιά.

#4. Bronze ανταύγειες

Φανταστικό για καστανές βάσεις κυρίως μεσαίες, όπου μπορεί να δείξει απόλυτα φυσικό.

#5. Bronze money-piece

Το bronze, περιέχει τόσο ξανθούς όσο και καστανούς τόνους και έχει την ευελιξία να ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Επίλεξε το σε ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο, για να ανανεωθείς και να φωτίσεις το πρόσωπο σου για το φθινόπωρο, χωρίς να μπεις στην διαδικασία μιας μεγάλης αλλαγής στα μαλλιά.

#6. Bronze + ξανθοί τόνοι

Όταν πολλοί τόνοι ξανθού, καστανού και χάλκινου μπλέκονται, το αποτέλεσμα μπορεί να δείξει άκρως εντυπωσιακό. Αν έχεις ήδη ξανοιγμένη ή φυσική ανοιχτή ή μεσαία καστανή βάση, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί πολύ εύκολα, καθώς το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ρεφλέ με την τεχνική zone toning και την χρήση των κατάλληλων αποχρώσεων φυσικά.

#7. Bronze babylights

Αν θέλεις να κρατήσεις λίγο χρώμα από την φυσική σου βάση και θέλεις ελάχιστη διάσταση, τότε μπορείς να επιλέξεις bronze babylights σε όλο το κεφάλι. Το προτείνουμε σε όσες δεν έχουν πολύ σκούρα βάση και ένα bronze σε σχεδόν ολόκληρο το κεφάλι, μπορεί να δείξει απόλυτα φυσικό.