Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μεταμορφώσεις Με Ξανθό Μπαλαγιάζ Σε Καστανά Μαλλιά

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς την παράθεση της πηγής με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το σχετικό άρθρο του The Cover.

Εντυπωσιακές αλλαγές με ξανθό μπαλαγιάζ σε καστανά μαλλιά που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το φυσικό σου χρώμα και να πεις ναι στο ντεκαπάζ.

Είναι μια από τις γνωστές τεχνικές για αλλαγή χρωματικού τόνου στα μαλλιά. Η αλλαγή μπορεί να είναι έντονη, μπορεί όμως να είναι και διακριτική.

Όλα φυσικά, εξαρτώνται από το τι θέλει η κάθε γυναίκα. Όμως, οι χρωματικές αλλαγές με ξανθό μπαλαγιάζ σε καστανά μαλλιά, είναι ίσως και οι πιο περιζήτητες χρωματικές αλλαγές που ζητούνται από έναν colorist.

Για κάθε επιδερμίδα, υπάρχει και ένας τόνος ξανθού να την κολακεύει και αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ το ξανθό, τότε σίγουρα δεν ξέρεις αν θα σου αρέσει περισσότερο από το φυσικό σου χρώμα, οπότε μην βιαστείς να απορρίψεις την ιδέα, στο άκουσμα της λέξης ντεκαπάζ.

Ένας καλός κομμωτής, ξέρει να το χειρίζεται σωστά και έτσι στα χέρια του γίνεται εργαλείο και όχι πυρηνική βόμβα.

Για αυτό, μετά τις αλλαγές μαλλιών από ξανθό σε καστανό, ήρθε η ώρα να το δούμε και αντίστροφα. Σίγουρα, το φυσικό χρώμα της κάθε γυναίκας της ταιριάζει, αλλά πολλές φορές το ξανθό φωτίζει, γλυκαίνει και αναδεικνύει περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Έτσι, είτε είστε σκούρα μελαχρινή είτε έχετε λίγο πιο ανοιχτή βάση, θα βρείτε σίγουρα ένα νέο ενδιαφέρον χρώμα για την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο.

Δείτε παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά ξανθά balayage σε καστανά μαλλιά και μη  ξεχάσετε να μας κάνετε follow σε Facebook και Instagram για περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.