Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Bubble Αλογοουρά Και Πρωτότυπες Παραλλαγές

Bubble αλογοουρά και πρωτότυπες παραλλαγές της - The Cover

Bubble αλογοουρά: 8 παραλλαγές της trendy αλογοουράς που μπορείς να κάνεις τώρα, εύκολα και γρήγορα στα μαλλιά σου για να διαφέρεις και ένα βίντεο οδηγός για να το πετύχεις

Και η διάσημη fashionista Maja Malnar με bubble ponytail

Έχουν περάσει περισσότεροι από 6 μήνες, από την στιγμή που σου μιλήσαμε για την bubble ponytail στα μοντέρνα χτενίσματα με αλογοουρά και τώρα έχει γίνει το πιο hot χτένισμα για τη νέα σεζόν. Οι celebs που έχουν υιοθετήσει το χτένισμα είναι ήδη αμέτρητες και όπως θα δεις παρακάτω, η Gigi Hadid έχει ήδη δημιουργήσει την δική της 90s παραλλαγή του χτενίσματος.

Γιατί να δοκιμάσεις την bubble αλογοουρά

Αρχικά…είναι fresh. Όχι πως οι συνήθεις αλογοουρές είναι παρωχημένες αλλά είναι μια ευχάριστη αλλαγή, περισσότερο δημιουργική και περισσότερο βολική. Ακόμη και αν έχεις κάνει ένα κούρεμα με layers, η bubble αλογοουρά με τα πολλά λαστιχάκια της, θα συγκρατήσει τα μαλλιά σου με ευκολία, σε αντίθεση με την συνήθη απλή αλογοουρά.

Δεύτερον, δίνει στυλ και σε κάνει να φαίνεσαι επιμελημένη, οπότε είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στα μαλλιά σου, το πρωί μέσα σε 5 λεπτά.

Τρίτον, αν έχεις ταλαιπωρήσει τα μαλλάκια σου, είναι ότι καλύτερο για να την χρησιμοποιείς ως styling εργαλείο καθημερινά, δίνοντας έτσι χρόνο στα μαλλιά σου να ηρεμήσουν και να ανασάνουν από θερμικά εργαλεία ή βαριά προϊόντα styling.

Πρωτότυπες bubble αλογοουρές

Τώρα, επειδή εμείς δεν είμαστε ένα οποιοδήποτε site και ότι ψάχνουμε το ψάχνουμε σε βάθος για να ενημερώνεστε πρώτες, κάναμε εκτενή έρευνα και εντοπίσαμε τις καλύτερες, πιο μοντέρνες και πιο πρωτότυπες bubble αλογοουρές του διαδικτύου.

Δες παρακάτω με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να την υιοθετείς καθημερινά, ώστε να μην την βαρεθείς και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Πλαϊνή bubble ponytail

Περισσότερο παιχνιδιάρικη και κατάλληλη για τις εξόδους σου, η πλαϊνή bubble αλογοουρά είναι τέλεια για τα καθημερινά σου καλοκαιρινά look.

#2. Face framing bubble ponytails

Παίρνοντας έμπνευση από τα baby braids, η Gigi Hadid αναδημιούργησε την bubble αλογοουρά σε baby bubble ponytails.

#3. Bubble κοτσίδες

Παιχνιδιάρικο και σέξι, οι bubble κοτσίδες μπορούν επάξια να αντικαταστήσουν τις συνηθισμένες κοτσίδες.

#4. Κλασσική bubble αλογοουρά

Κλασσική και σικ, είμαστε σίγουρες πως την έχετε ήδη υιοθετήσει.

#5. Γαλλικές bubble braids

Με τον ίδιο τρόπο που κάνεις τις Γαλλικές πλεξούδες, κάνε Γαλλικές bubble braids για μια πιο ενδιαφέρουσα παραλλαγή που ενδείκνυται και για όσες δεν έχουν πολύ μακριά μαλλιά.

#6. Γαλλική bubble braid

Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να κάνεις μία Γαλλική bubble braid, που δείχνει πολύ εντυπωσιακή σε μακριά μαλλιά αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε κοντά/μεσαίου μήκους μαλλιά.

#7. Διακοσμημένη bubble braid

Αν θέλεις μια πιο βραδινή/εντυπωσιακή/occasionwear εκδοχή, δοκίμασε να την διακοσμήσεις είτε με λαστιχάκια με πέρλες, είτε με αλυσίδες, είτε με λαστιχάκια με στρας, ακόμη και με λαστιχάκια που μοιάζουν με σύρμα. Δες τρεις τέτοιες εκδοχές παρακάτω.

#8. Half up bubble braid

Ότι μπορείς να κάνεις με μια κλασσική αλογοουρά μπορείς να κάνεις και με τις bubble ponytails. Μια πολύ σικ και εντυπωσιακή παραλλαγή, είναι η half up, με την οποία πιάνει τα μισά σου μαλλιά. Είτε τα στερεώσεις με κλιπς, είτε με λαστιχάκια, είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακή.

Τέλος, δε μπορούμε να σε αφήσουμε χωρίς ένα βίντεο για να δεις πώς γίνεται αυτό το υπέροχο χτένισμα που έχει γίνει μεγάλη τάση και είναι από τα ωραιότερα εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις τώρα.

Beauty Tip: Ένα sleek χτένισμα με bubble αλογοουρά, απαιτεί και ένα προϊόν για συγκράτηση και λάμψη και το καλύτερο είναι μια πομάδα σε στικ, όπως το Keracare styling wax stick ή το R+Co Dart Pomade Stick. Σύρε το κατά μήκος των μαλλιών σου ξεκινώντας από την ρίζα -αφού έχεις ολοκληρώσει το χτένισμα- και δεν θα πετάει ούτε τρίχα.